Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 274 (7275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oferte

Black Friday aduce reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava s-a dat startul promoţiilor de Black Friday. Numeroase magazine şi-au pregătit stocurile şi vă aşteaptă să vă alegeţi produsele preferate. Puteţi descoperi reduceri de până la 70% la îmbrăcăminte, articole sportive şi pentru copii, încălţăminte, accesorii, produse cosmetice, dar şi cadouri.

Brandurile din Iulius Mall vă invită să vă completaţi garderoba cu piese în tendinţele toamnei, la preţuri atractive. „Colin’s şi Damagi te întâmpină cu reduceri de până la 50%, în timp ce Tom Tailor şi Motivi, de până la 30%. Promoţii speciale mai găseşti şi la LC Waikiki, Terranova, Paolo Bertolucci şi Valerio Studio, iar dacă ai nevoie de o pereche nouă de pantofi, la CCC te bucuri de -20%. Doamnele şi domnii care sunt în căutarea accesoriilor perfecte le pot găsi la Meli Melo, respectiv la Gent’s Club, la preţuri cu până la 30% mai mici. Iar dacă outfit-ul are nevoie de un plus de rafinament, descoperă bijuteriile Sabrini cu reduceri de până la 60% şi pe cele de la Janette, cu până la -50%”, anunţă organizatorii.

 

Consultaţi catalogul online

Dacă aveţi un stil caracterizat de dinamism şi sunteţi mereu în mişcare, atunci trebuie să profitaţi de discounturile de până la 50% de la Intersport, dar şi de cele de până la 30% de la adidas şi America Skate. Mai mult, la Sizeer vă puteţi bucura de -20% la anumite produse. Doamnele şi domnişoarele care vor să se răsfeţe îşi pot cumpăra produse cosmetice de la Cupio cu până la -70%, de la Golden Rose şi Gerovital cu până la -60%, în timp ce la Pro Beauty primeşti discount de până la 25% la produsele selecţionate. De asemenea, la Nomasvello aveţi reduceri la tratamente faciale.

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou reprezentativ şi util, trebuie să ştiţi că la Top Shop aveţi promoţii de până la 75%, iar la Cărtureşti, posesorii de card au până la 40% discount. Cei mici pot primi în dar articole de la Noriel şi Dinoland cu până la -50%, iar de la Salamander, cu până la -30%. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa catalogul online şi puteţiconsulta toate reducerile disponibile în magazinele Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Black Friday aduce reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black Friday aduce reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei