Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 226 (7227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rugby

Suceava și Gura Humorului încep noul sezon cu meciuri grele, în deplasare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele două echipe de rugby care reprezintă județul în Divizia Națională de Seniori (DNS), al doilea eșalon valoric al sportului cu balonul oval din România, CSM Bucovina Suceava și Rugby Club Gura Humorului, încep noul sezon duminică, 29 septembrie, cu meciuri în deplasare. Sucevenii vor evolua la Bârlad, în timp ce echipa din Gura Humorului se deplasează la București, pentru întâlnirea cu RC Grivița.

Ambele grupări sucevene au meciuri grele, în care pleacă cu șansa a doua, în condițiile în care întâlnesc echipele care anul trecut au jucat finala mică a DNS.

 

Noutăți promițătoare la CSM Bucovina Suceava

Marius Colțuneac, antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, începe noul sezon cu un lot cu destul de multe noutăți. Se remarcă înregimentarea lui Nicu Ignea, sucevean la origine, care în ultimii ani a jucat la un nivel ridicat, la echipa CS Năvodari, un foarte bun jucător de picior, care se ocupă și de transformări. Alte noutăți sau reveniri la echipă sunt Cornel Opariuc, Mihai Belcic, Ionuț Isac, Eduard Duțu, Marius Cora și Gabriel Tăuteanu.  

Antrenorul sucevean a arătat că multe din aceste veniri pot aduce plusuri importante. De asemenea, dintre jucătorii de la Iași, de la fosta echipă de prima ligă, care au jucat anul trecut pentru Suceava, doar unul a renunțat, Nicu Manolachi.

La capitolul plecări, cele mai importante sunt a lui Iulian Cîtea, care va juca la Gura Humorului, și a lui Daniel Hreceniuc, achiziționat de Dinamo.

„Vrem să formăm o echipă cât mai competitivă, deocamdată ne propunem să ne clasăm în primele șase, dar vom vedea pe parcurs la ce nivel suntem. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru că ne sprijină”, a declarat antrenorul Marius Colțuneac.

 

Echipa din Gura Humorului continuă construcția și a adunat numeroși sponsori

Managerul echipei RC Gura Humorului, Ștefăniță Rusu, care este și jucător activ,  a declarat că echipa aflată abia la al doilea an de la reînființare rămâne la un nivel în care pune accent pe construcție, cu obiectivul de a crește de la meci la meci.

Lotul este destul de complet, cel puțin din punct de vedere numeric, însă nivelul echipei va fi mai clar după primele două etape, cu deplasări la Grivița București și CSU Arad. Ștefăniță Rusu crede că după aceste două meciuri se va putea face o evaluare realistă a valorii echipei.

Ștefăniță Rusu a punctat, la capitolul minusuri, faptul că unii jucători cu talent care au terminat liceul la Gura Humorului au ales să plece la muncă în străinătate.

La capitolul noutăți, acesta i-a enumerat pe Iulian Cîtea, linia I, care a început serviciul în domeniul informaticii la Gura Humorului și va continua să fie jucător activ, Mihnea Pînzaru, Vasilică Flocea, Cosmin Daraban și Ciprian Drelciuc. Ca fapt divers, acesta din urmă nu va putea juca în prima etapă pentru că va împlini 18 ani (vârsta minimă acceptată în DNS) la fix o zi după meci. De asemenea, toți veteranii rămân alături de echipă și vor fi pe teren când va fi nevoie de ei.

Echipa se bazează pe doi sponsori principali, DHL Expres România și BCR, și pe sprijinul Primăriei Gura Humorului.

Pe lângă partenerii de anul trecut, echipa are și sponsori noi, AC Mobile SRL – prin Alin Creţu, Eurocert Bucovina SRL - Dan Rusu şi Albini Prassa (Tissot) - Ion Schiau.

„Sprijinul comunității locale este un factor important în susținerea acestui proiect pe termen lung. În doar un an de la lansarea oficială a echipei, am adus alături de noi parteneri naționali importanți și ne dorim pe viitor să reușim acest lucru și în comunitatea județeană”, a declarat Gabriela Popescu, președintele clubului.

La nivel de conducere tehnică, antrenor principal va fi în acest an Mihai Coca, antrenor coordonator Andrei Varavroi, iar manager Ștefăniță Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava și Gura Humorului încep noul sezon cu meciuri grele, în deplasare.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceava și Gura Humorului încep noul sezon cu meciuri grele, în deplasare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei