Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 226 (7227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

13 permise reţinute şi amenzi de aproape 50.000 de lei, în doar câteva ore de controale rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au fost angrenate miercuri într-o acţiune de control pe şoselele judeţului pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie şi asigurarea unui climat de siguranţă rutieră. În timpul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 129 de conducători auto, fiind constatate două infracţiuni şi aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.705 lei. Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care patru pentru consum de alcool, şase pentru viteză peste limită şi trei pentru depăşiri neregulamentare, fiind retrase opt certificate de înmatriculare, dintre care trei pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice (ITP).

În timpul controalelor, un bărbat de 31 de ani, din comuna Putna, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 209G din oraşul Vicovu de Sus, având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. În cadrul aceleiaşi acţiuni a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a condus un autoturism pe DN 2E din localitate având o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea permisului de conducere.

Poliţiştii aflaţi în control în trafic au identificat un bărbat de 39 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea un autoturism pe DN 2H, din comuna Vicovu de Jos, cu viteza de 106 km/h, având în acelaşi timp o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă determinată de timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 permise reţinute şi amenzi de aproape 50.000 de lei, în doar câteva ore de controale rutiere.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 permise reţinute şi amenzi de aproape 50.000 de lei, în doar câteva ore de controale rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei