Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 226 (7227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Campanie umanitară

„Alege să fii mângâiere!” pentru unul dintre cei peste 70 de bunici de la Căminul Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul pentru Inovație, Voluntariat și Inițiativă Comunitară (CIVIC) Jr. Moldovița, Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița și Asociaţia Proiect Pro Europa continuă și în acest an campania umanitară „Alege să fii mângâiere!”. Peste doar câteva zile, pe 1 octombrie, este Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. „Alege să fii mângâiere pentru unul dintre cei peste 70 de bunici de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca” este îndemnul prof. Daniela Ceredeev, directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița. „Sunt ani de zile de când suferinţa lor nu se mai vindecă. Din timp în timp, mai apare câte un articol de presă, o atenţie în plus, care - însă - trece mult prea curând şi peste zilele lor se aşterne iar tăcere. Pregătește un dar și împachetează-l frumos ca pentru un suflet drag, căruia vrei să-i faci o nesperată bucurie. Și dacă nu poți ajunge tu acolo, poți lăsa darul tău copiilor din Centrul pentru Inovație, Voluntariat și Inițiativă Comunitară (CIVIC) Jr. Moldovița, la Liceul Tehnologic Vasile Cocea, sau poți să faci o donație în contul RO13 RZBR 0000 0600 1360 0238, CIF: 28568800 și împreună vom oferi o nouă zi de sărbătoare bunicilor de la Solca, alături de daruri pe care le pregătim pentru ei ca-n fiecare an”, a completat directoarea Daniela Ceredeev. Nu ne rămâne decât să-i privim cu blândeţe şi drag pe acești bunici şi să alegem să le fim, măcar pentru câteva minute, mângâiere. Să oferim un mic dar unui suflet care are nevoie de atenție și de grijă și de ajutor, spun organizatorii campaniei umanitare. Să dăruim, punându-ne la dispoziția celuilalt, renunțând la o parte din timpul nostru, din ceea ce avem noi pentru celălalt. Să creăm punți între suflete, să oferim acel suport emoțional de care bunicii de la Solca au nevoie. Bătrânii s-ar bucura să fie vizitaţi direct la Căminului pentru Persoane Vârstnice Solca, pentru o îmbrăţişare şi un mic dar. Nu ezitați să vă alăturați campaniei „Alege să fii mângâiere!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Alege să fii mângâiere!” pentru unul dintre cei peste 70 de bunici de la Căminul Solca.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Alege să fii mângâiere!” pentru unul dintre cei peste 70 de bunici de la Căminul Solca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei