Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 226 (7227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Razie de amploare a poliţiei în Suceava. Doi bărbaţi au fost încarceraţi

Vineri, 27 Septembrie 2019 (12:24:50)

Poliția municipiului Suceava a organizat, în ultimele două zile, o acțiune cu efective mărite pe raza de competență, inclusiv în mediul rural, la care au fost cooptați și lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și ai Registrului Auto Român Suceava, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii și liniștii publice, siguranța cetățeanului, combaterea faptelor cu violență, a faptelor de furt și tâlhărie, a actelor de vagabondaj, a prevenirii faptelor penale și contravenționale la regimul rutier și crearea unui sentiment de siguranță pentru toți participanții la traficul rutier.

Polițiștii au legitimat 430 de persoane, au controlat 277 de autovehicule și bagaje și au verificat 74 de obiective (baruri, restaurante, săli de jocuri). Ca urmare a activităților desfășurate, o persoană dispărută a fost identificată, 49 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest și 2 persoane au fost reținute.

Polițiștii au constatat săvârșirea unei infracțiuni și au aplicat 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 60.615 lei, dintre care 186 la regimul circulației rutiere. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere, din care 3 pentru viteză și 4 alte cauze și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De exemplu, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani din comuna Comănești, care, la data de 26.09.2019, în jurul orei 20.00, l-a agresat fizic pe un tânăr de 20 ani și i-a sustras autoturismul parcat în fața unui bar din localitate, după care l-a condus pe DJ 178 fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie auto, până la domiciliul său. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, „lovire sau alte violențe” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”. Astfel, vineri s-a dispus prin ordonanță reținerea pentru 24 de ore a suspectului de 27 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca sâmbătă acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani din comuna Pătrăuți, pentru săvârşirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și trei de „lovire sau alte violențe”, prin aceea că, duminica trecută, în jurul orei 21.15, a condus autoutilitara pe DJ 208V din comuna Pătrăuți, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie auto și a agresat fizic o femeie și doi bărbați din localitate. În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului de 39 de ani ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie de amploare a poliţiei în Suceava. Doi bărbaţi au fost încarceraţi.
 Vizualizări articol: 3582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Razie de amploare a poliţiei în Suceava. Doi bărbaţi au fost încarceraţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei