Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 192 (7193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentinţă blândă

Individul prins în timp ce siluia o fetiţă de 11 ani, într-o casă în construcţie din Iţcani, condamnat la șase ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Calafindeşti, surprins în timp ce siluia o fată în vârstă de 11 ani, într-o casă în construcţie din cartierul Iţcani al municipiului Suceava, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Suceava la 6 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Individul, Cristian Constantin Rebenciuc, în vârstă de 37 de ani, din Calafindeşti, mai are impus ca după executarea pedepsei să nu se apropie de persoana vătămată, la o distanţă mai mică de 200 metri, pe o perioadă de 5 ani. De asemenea, individul ar trebui să achite şi daune morale de 50.000 de lei. Sentinţa Judecătoriei Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

 

Scenele de coşmar relatate de martori

Pe 12 mai 2019, în plină zi, în cartierul Iţcani al municipiului Suceava, lângă sediul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, doi localnici au salvat în ultimul moment o fată în vârstă de 11 ani, pe care un individ deja o dezbrăcase şi se pregătea să o violeze.

Fata în vârstă de 11 ani mergea pe strada Zefirului până la un magazin din apropiere, la cumpărături, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. Acesta a tras-o cu forţa în curtea casei în construcţie şi a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o şi a început să o agreseze sexual. Din fericire, actul sexual efectiv nu s-a consumat.

Un bărbat dintr-o casă vecină a auzit ţipetele micuţei, pe care individul încerca să o sufoce, şi a strigat la atacator să-i dea drumul.

„Am auzit fetiţa ţipând, m-am urcat pe magazie şi am văzut ce se întâmplă.... am ţipat la el să o lase în pace, nu a apucat să-i facă nimic.... individul a sărit peste gard şi a fugit la izvor, acolo l-a prins poliţia”, a povestit martorul, Marin Chiriac, pentru Monitorul de Suceava.

Atacatorul a tras-o pe fată în curtea casei părăsite, profitând de faptul că la acel moment nu era nimeni pe stradă. Atacatorul avea un cuţit asupra sa.

„A profitat că nu era nimeni pe stradă, a fost o chestie de fracţiune de secundă, a tras-o de mână şi a băgat-o aici...... noroc că eu eram în curte, la cafea, şi când să vin în casă am auzit ţipând”, şi-a continuat relatarea bărbatul.

Celălalt bărbat care a intervenit, Dan Daşchevici, a relatat şi el:

„Individul doar şi-a tras pantalonii şi a luat-o la fugă înspre Mitoc. A lăsat în casa respectivă un rucsac, în care avea un cuţit, haine, dar şi un portofel în care era şi buletinul lui”.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost ghidaţi de martori cu privire la zona în care a fugit atacatorul, reuşind să-l prindă într-un timp relativ scurt. Acesta se ascunsese la câteva sute de metri distanţă, în zona Izvorului Şipot.

Individul a fost arestat preventiv imediat după comiterea faptei, fiind menţinut după gratii şi după condamnarea primei instanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul prins în timp ce siluia o fetiţă de 11 ani, într-o casă în construcţie din Iţcani, condamnat la șase ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Individul prins în timp ce siluia o fetiţă de 11 ani, într-o casă în construcţie din Iţcani, condamnat la șase ani de închisoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei