Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 192 (7193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un tren de marfă a deraiat pe podul de peste apa Sucevei de la Dornești

Luni, 19 August 2019 (17:31:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tren de marfă a deraiat, luni, pe sectorul de cale ferată Dornești - Rădăuți, mai precis pe podul de peste apa Sucevei. Trenul de marfă transporta pal iar patru dintre vagoane au deraiat pe pod,.Nu s-au înregistrat victime, iar mecanicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totuși situația nu este prea roză. Trenul a deraiat chiar pe podul de la Dornești de peste apa Sucevei. Dintr-o fotografie de la fața locului rezultă că unul din vagoane a fost la un pas de a se prăbuși peste pod, în albia râului Suceava. 

Acest accident afectează grav circulația trenurilor Suceava-Putna care urmează a fi anulate, în cel mai fericit caz doar pe parcursul zilei de luni, 19 august. Trenul de marfă  a blocat și drumul, la barieră. 

Update: 

Conform unui comunicat al CFR Marfă, incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.15. Au deraiat primele patru vagoane dintr-un convoi de manevră care circula dinspre Rădăuți spre stația Dornești. Din cele 4 vagoane deraiate, a doilea vagon este răsturnat la 45% spre interiorul curbei liniei de cale ferata.

„Convoiul era format din 25 vagoane Rils încărcate cu pal pentru export iar revizia vagoanelor era efectuată la termen. Din cauza condițiilor dificile ale zonei, în prezent se caută soluții pentru a se interveni în vederea ridicării materialului rulant și pentru redeschiderea liniei în condiții de siguranță a circulației”, se arată în comunicatul CFR Marfă. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tren de marfă a deraiat pe podul de peste apa Sucevei de la Dornești.
 Vizualizări articol: 3762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tren de marfă a deraiat pe podul de peste apa Sucevei de la Dornești5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei