Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 192 (7193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Chirurgical, dar fără anestezie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La cum și-a început Aduriz ultimul sezon, cel în care va împlini 39 de ani, nu mai trebuie decât să se bucure de joc. Ba chiar și-ar fi putut anunța retragerea, ar fi fost alai la Bilbao. Minunată execuție în finalul meciului cu Barcelona, una care ar trebui să bucure pe oricine, chiar și pe adversari. Ciudată această Barcelonă fără Messi, capabilă de o posesie nesănătoasă pentru unii dintre jucătorii proprii. Păi n-a avut Griezmann posesia asta trei meciuri la rând cu Atletico! Noroc cu Dembélé, care mai pierdea mingea în încercările lui de dribling fără spațiu pentru demaraj, adică exact ce îl definește. Nu-mi dau seama ce a câștigat Barcelona din împrumutul lui Coutinho la Bayern, că doar n-o face economie din salariul brazilianului! Sau te pomenești că i-or fi acordat timp pentru întremare, căci Coutinho va fi titular meci de meci la bavarezi, va căpăta încredere și va redeveni fotbalistul care este capabil să fie. Tot ciudat a fost și meciul Realului, care îl reabilitează cu succes pe Bale și scapă ca prin urechile acului de egalare cu ajutorul VAR pe finalul primei reprize, spre uluiala celor de la Vigo. Dar tot VAR părea să-i pună capac în repriză cu eliminarea cam drastică a lui Modric, numai că Realul joacă încă și mai bine în inferioritate și câștigă la pas meciul cu Celta. N-am apucat s-o văd și pe Atletico, dar cred că sunt suficiente premise ca să avem un sezon de pomină în La Liga.

Și tot sistemul video de arbitraj, din păcate, a fost protagonist în derby-ul cu iz de revanșă City-Tottenham. Londonezii păreau să șterpelească un punct, dar Gabriel Jesus le-a dat lovitura în 90+3, după un șut care s-a strecurat cumva printr-o forfecare de alunecări din stânga și din dreapta. S-a celebrat colectiv, brazilianul a făcut-o și individual, cu mișcări unduioase de clubbing, pentru ca... să cadă verdictul: henț Laporte! Să zicem că, după noile reguli, VAR-ul a avut dreptate, la modul chirurgical, dar fără pic de anestezie. Acum a fost doar un meci la început de sezon, dar să te ții contestări când va crește miza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chirurgical, dar fără anestezie.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Chirurgical, dar fără anestezie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei