Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 182 (7183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un bărbat de 56 de ani a murit după ce a căzut într-un decantor din curtea casei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 56 de ani, din Moldoviţa, şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut cu capul într-un decantor aflat în curtea locuinţei. Când au ajuns acasă, părinţii acestuia l-au găsit fără suflare în gaura decantorului, iar echipajul ambulanţei ajuns la faţa locului nu a mai putut decât să declare decesul acestuia.

Nenorocirea s-a petrecut în cursul după-amiezii de luni şi a fost sesizată în jurul orei 19.40, de către mama bărbatului şi tatăl vitreg al acestuia, printr-un apel la 112.

La faţa locului au ajuns în scurt timp un echipaj al ambulanţei care a constatat decesul şi un echipaj de poliţie care a demarat cercetările. S-a stabilit astfel că în acea după-amiază, în jurul orei 16.30, femeia a plecat cu soţul său de acasă, iar când s-au întors la domiciliu l-a găsit pe fiul său căzut cu capul într-un decantor al unui robinet din curtea comună. Tot femeia a mai relatat faptul că de aproximativ 10 ani de zile fiul său este divorţat şi locuieşte în aceeaşi curte cu ea, într-un imobil separat, şi că în ultimul timp consuma zilnic băuturi alcoolice.

Cu ocazia cercetărilor s-a constatat că pe un suport din lemn de lângă robinetul din curtea comună se aflau mai multe borcane cu compot de fructe, despre care femeia a relatat că fiul său le-a făcut în acea zi, cât a fost plecată de la domiciliu.Decantorul de sub robinet are dimensiunile de 50/50 centimetri şi o adâncime de 70 cm şi era prevăzut cu un grătar metalic, care a fost dat deoparte. Părinţii celui care şi-a găsit sfârşitul spun că e posibil ca acesta să fi încercat să cureţe decantorul sau poate că ar fi căutat ceva ce i-ar fi căzut în interiorul acestuia. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei care vor stabili cu exactitate modul în care a sfârşit bărbatul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 56 de ani a murit după ce a căzut într-un decantor din curtea casei.
 Vizualizări articol: 2440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un bărbat de 56 de ani a murit după ce a căzut într-un decantor din curtea casei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei