Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 182 (7183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Ioan Stan anunţă că primăriile din proiectul „Suceava – utilităţi şi mediu” vor primi 30 de milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat că cele 61 de primării care fac parte din proiectul „Suceava – utilităţi şi mediu la standarde europene” vor primi de la Guvernul României 30 de milioane de lei pentru plata sumelor restante la creditul contractat pentru acest program. Ioan Stan a declarat că, în cursul zilei de ieri, Ministerul Finanţelor Publice a publicat propunerea de rectificare bugetară prin care se alocă sume pentru echilibrarea bugetelor locale.

Stan a explicat că aceste sume au fost repartizate la nivelul tuturor localităţilor, urmând să fie completate şi cu o altă sumă, de 1,47 miliarde de lei, prin Hotărâre de Guvern, pentru finanţarea secţiunii de funcţionare a bugetelor locale.

„Important pentru judeţul Suceava este că această rectificare a rezolvat distinct şi problema financiară a primăriilor incluse în programul Utilităţi şi Mediu la standarde europene, judeţul Suceava primind în acest sens suma de 30 milioane de lei. Este încă o dovadă că Guvernul PSD-ALDE şi parlamentarii social-democraţi suceveni îşi respectă promisiunile făcute, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul demersurilor realizate pentru extinderea reţelei de gaz Pojorâta-Vatra Dornei, pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei”, a declarat liderul PSD Suceava. Ioan Stan a subliniat că modul prin care s-a realizat acest lucru reflectă de asemenea atitudinea corectă a guvernării PSD-ALDE faţă de toate localităţile, indiferent de culoarea politică. „Asta spre deosebire de modul mărunt, meschin, partinic prin care Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a repartizat sumele ce ţineau de competenţa sa, discriminând vădit localităţile conduse de primari PSD”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan anunţă că primăriile din proiectul „Suceava – utilităţi şi mediu” vor primi 30 de milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ioan Stan anunţă că primăriile din proiectul „Suceava – utilităţi şi mediu” vor primi 30 de milioane de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei