Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 182 (7183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expo Mineralia şi Bag Expo

Bijuterii cu tematică marină şi genţi în tendinţele sezonului, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi ediţii ale târgurilor Expo Mineralia şi Bag Expo se desfăşoară în următoarea perioadă la Iulius Mall Suceava. Clienţii vor descoperi nenumărate accesorii în ton cu zilele călduroase, care să le completeze garderoba de sezon.

De miercuri până duminică, în perioada 7-11 august 2019, parterul Iulius Mall Suceava va deveni locul preferat de toate doamnele şi domnişoarele care iubesc bijuteriile. Şi asta pentru că se desfăşoară o nouă ediţie a târgului internaţional de pietre preţioase şi semipreţioase Expo Mineralia. Pentru cei care visează la nisipul de pe plajă sau la valurile apei, târgul le propune o selecţie de bijuterii şi decoraţiuni de inspiraţie marină.

În secţiunea „Comorile din adâncuri”, vizitatorii pot admira şi cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee şi multe altele. Pe lângă acestea, clientele pot alege din peste 150.000 de articole realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 

Genţi casual sau sport, poşete, trollere, genţi de voiaj

În aceeaşi perioadă se desfăşoară şi Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecţia de accesorii dedicate verii, care are în prim-plan genţile de plajă şi rucsacurile de drumeţii.

Totodată, târgul propune o varietate de genţi adaptate noilor tendinţe, ce impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Bag Expo prezintă de la plicuri elegante şi clutch-uri, până la genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj. Şi domnii vor găsi articole dedicate lor, precum serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bijuterii cu tematică marină şi genţi în tendinţele sezonului, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bijuterii cu tematică marină şi genţi în tendinţele sezonului, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei