Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 182 (7183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Suferinţă

Poliţistul care s-a împuşcat în cap a făcut gestul extrem în urma unei depresii suferite după despărţirea de soţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele indicii ale anchetei aflate în desfăşurare, după ce agentul principal Ionuţ Andrei Aursulesei, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dărmăneşti, s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, arată faptul că acesta suferea de o depresie profundă, cauzată de despărţirea de fosta soţie. În urma investigaţiilor efectuate s-a concluzionat cu certitudine că nu este vorba despre comiterea unei alte fapte penale, poliţistul de 32 de ani fiind cel care şi-a provocat singur plaga împuşcată în cap. Autoturismul marca Audi, model A4, de culoare gri, a fost ridicat de la faţa locului şi transportat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „uz de armă fără drept”.

 

Agentul principal s-a împuşcat în cap luni seara, în maşina sa, cu pistolul din dotare

Ionuţ Andrei Aursulesei a fost descoperit de o patrulă de poliţie luni seara, împuşcat în cap în interiorul autoturismului său.

Derularea întregului eveniment a început luni după-amiază, în jurul orei 17.15, când agentul principal de poliţie Ionuţ Andrei Aursulesei, din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Secţia de Poliţie Dărmăneşti, a postat pe o reţea de socializare un mesaj din care prietenii şi colegii acestuia au înţeles intenţia lui de a se sinucide, gest motivat de dragostea pe care o poartă fostei sale soţii. Imediat colegii săi din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni au constituit mai multe echipe de căutare, iar în jurul orei 19.40, în zona Dealul Mănăstirii au observat un autoturism Audi A4 de culoare gri, pe care îl cunoşteau ca aparţinând agentului de poliţie. În interiorul autoturismului l-au identificat pe agentul principal Ionuţ Andrei Aursulesei, care avea o plagă împuşcată la nivelul capului, putând fi observate orificiile de intrare şi ieşire a glonţului. În urma unui apel la 112, la faţa locului a ajuns echipajul unei ambulanţe care l-a preluat pe poliţist în stare gravă, cu semne vitale şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost preluat de medici. El a suferit deja două intervenţii chirurgicale de decompresie, una în timpul nopţii care a urmat şi una în timpul zilei de marţi, şi are în acest moment nevoie de sânge.

La faţa locului a ajuns în scurt timp echipa operativă sub coordonarea adjunctului şefului Inspectoratului de Poliţie Suceava, pentru cercetarea criminalistică şi stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului. Primele verificări au arătat faptul că la comiterea actului suicidar agentul de poliţie a folosit armamentul din dotare. Agentul principal de poliţie Ionuţ Andrei Aursulesei este ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Comunal Dărmăneşti şi absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, promoţia 2012, în momentul tentativei de suicid aflându-se în timpul liber. El a fost evaluat psihologic la 1 februarie 2019, fiind declarat apt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul care s-a împuşcat în cap a făcut gestul extrem în urma unei depresii suferite după despărţirea de soţie.
 Vizualizări articol: 4319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţistul care s-a împuşcat în cap a făcut gestul extrem în urma unei depresii suferite după despărţirea de soţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei