Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 181 (7182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bivolărie

Tânăr motociclist mort, în urma unui grav accident petrecut la Vicovu de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 25 de ani aflat pe o motocicletă şi-a pierdut viaţa duminică seara în urma unui accident petrecut în zona satului Bivolărie, din oraşul Vicovu de Sus. Din primele mărturii ale celor care au asistat la momentul accidentului, motocicleta a intrat frontal cu viteză într-un autoturism, al cărui şofer efectua un viraj spre stânga.

Impactul s-a produs în jurul orei 19.10, în timp ce o tânără de 22 de ani, din localitate, se afla la volanul unui autoturism VW Polo, cu care circula pe strada Ştefan cel Mare din Bivolărie. În momentul în care femeia a vrut să efectueze un viraj la stânga, spre strada Sfântul Andrei, din sens opus a apărut o motocicletă condusă de Gheorghe Adrian Prelipcean, din comuna Horodnic de Sus, care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul. În urma impactului, tânărul de 25 de ani a fost proiectat la circa 40 de metri în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare, suferind leziuni grave. Aflat în stare critică, tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu şoc hipovolenic, fractură bazin, fractură coapsă stângă şi ruptură diafragmică. Conducătoarea auto implicată în accident, fiind în stare de şoc, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu ,,atac de panică”. Din cauza stării de sănătate şoferiţa şi tânărul motociclist nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, însă le-au fost prelevate probe de sânge la spital. Din păcate, în urma leziunilor grave suferite, tânărul de 25 de ani s-a stins la spital, în cursul dimineţii de luni.

La faţa locului au ajuns echipele de poliţişti, care au făcut măsurători şi au audiat martorii, pentru a stabili modul în care a avut loc coliziunea dintre cele două vehicule. Sunt luate în calcul două variante pentru stabilirea vinovăţiei, prima în care femeia s-a înscris în virajul spre stânga fără a se asigura şi fără a acorda prioritate motocicletei şi cea de a doua variantă în care e posibil ca motociclistul, despre care martorii spun că ar fi avut viteză mare, să fi apărut pe mijlocul drumului, fără a mai putea fi văzut din timp de către tânăra de la volan. Poliţiştii fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr motociclist mort, în urma unui grav accident petrecut la Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 4371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr motociclist mort, în urma unui grav accident petrecut la Vicovu de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei