Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 181 (7182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: Suceava a ajuns un oraş de evitat sub actuala conducere a primăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns un oraş de evitat sub actuala conducere a primăriei. Dan Ioan Cuşnir a spus că de 15 ani atât primarul Ion Lungu, cât şi viceprimarul Lucian Harşovschi povestesc cum au modernizat ei Suceava, cât de bine este gospodărit şi administrat oraşul, dar şi cât de fericiţi ar trebui să fie sucevenii pentru că au o calitate crescută a vieţii datorită proiectelor implementate, însă doar pe hârtie de către cei doi.

„Suceava ar trebui să fie un oraş cel puţin frecventabil dacă ar fi să ne luăm după sutele de milioane de euro, din bani publici, cheltuite de către cuplul Lungu/Harşovschi în ultimii 15 ani. Sau după faptul că aceleaşi proiecte vechi de ani de zile le tot sunt prezentate Sucevenilor în fiecare an ca şi cum ar fi proiecte noi, în mintea cuplului Lungu/Harşovschi Sucevenii fiind nişte ignoranţi care uită de la un an la altul”, a spus Dan Ioan Cuşnir.

Pentru a demonstra că Suceava este un oraş de evitat, Cuşnir a prezentat o fotografie de la intrarea în oraş dinspre Fălticeni, în care apare un panoul pe care scrie „Municipiul Suceava”. „Imaginea reală a Sucevei este cel mai bine ilustrată în această imagine. Lungu şi Harşovschi nu puteau mai bine decât atât să le prezinte sucevenilor şi turiştilor, încă de la principala intrare în oraş, cum arată de fapt oraşul după 15 ani în care ei l-au <modernizat> şi <dezvoltat>. Această fotografie spune tot despre imaginea reală a Sucevei: un oraş prăfuit, sufocat, ruginit, obosit, decolorat, un oraş în care Lungu şi Harşovschi au impresia că ei doi pot impune alte standarde decât cele valabile în oraşele decente, civilizate, frecventabile. Ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 15 ani? Oameni fără educaţie consistentă şi fără un parcurs profesional credibil, în loc să fie preocupaţi de cei doi piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructura şi educaţia, au fost preocupaţi doar de beculeţe colorate, de fanfară şi folclor, de diplome şi medalii inutile, de fugă după înşelătoare şi inutile aprecieri pe reţelele de socializare”, a mai declarat liderul PSD Suceava.

Dan Ioan Cuşnir a subliniat faptul că Suceava se prăbuşeşte „sub povara incompetenţei”, a intereselor personale care au devenit mai importante decât interesul comunităţii, dar şi sub povara compromisurilor şi a blaturilor. Cuşnir a precizat că în ultimii 15 ani Sucevei i-a lipsit viziunea celor care „ne-au amăgit” că ştiu ce au de făcut şi că se pricep la administraţie, „aceştia neavând de unde să ştie că incompetenţa în administraţie duce întotdeauna la impotenţă administrativă”. „Conducerea Primăriei Sucevei este impotentă din punct de vedere administrativ. Suceava va arată bine şi va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe Ordine şi Progres, când va fi condusă de către o echipă care înţelege ce înseamnă să faci <Totul pentru Suceava!>”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: Suceava a ajuns un oraş de evitat sub actuala conducere a primăriei.
 Vizualizări articol: 2976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Dan Ioan Cuşnir: Suceava a ajuns un oraş de evitat sub actuala conducere a primăriei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei