Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 181 (7182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Cel mai bun rezultat

Admisă prima în urmă cu trei ani, o tânără din judeţ este lidera promoţiei 2019 a Academiei Forţelor Aeriene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mădălina Lorena Donisan, din Gura Humorului, este şefa promoţiei 2019 a Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov, tânăra ducând mai departe tradiţia potrivit căreia fetele domină fără drept de apel fiecare promoţie începând din anul 2011.

Potrivit reprezentanţilor Forţelor Aeriene Române, „la finalul celor trei ani de studii militare universitare, Mădălina a înregistrat o triplă performanţă: a fost declarată şefă de promoţie la arma Meteorologie aeronautică, şefă de promoţie a Facultăţii de management aeronautic şi şefă de promoţie a Academiei Forţelor Aeriene <Henri Coandă>”.

De asemenea, în urmă cu trei ani de zile, Mădălina a fost admisă prima la Academia Forţelor Aeriene şi a încheiat studiile universitare tot prima, cu media 9,81. Mai departe, pentru tânăra din Gura Humorului va urma o perioadă de 6 luni de pregătire şi apoi repartizarea la Baza aeriană de la Borcea.

Potrivit Mădălinei, absolventă în 2016 a Colegiului Naţional Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, „în momentul în care am păşit pentru prima oară pe porţile academiei, mi-am propus să dau tot ce am mai bun pentru a-mi îndeplini visurile, să acumulez cât mai multe cunoştinţe care să constituie fundamentul viitoarei mele cariere militare. În final, eforturile pe care le-am depus pe parcursul anilor academici, sub îndrumarea cadrelor militare şi didactice, s-au materializat într-un mod fericit: sunt şefă de promoţie. Sunt extrem de mândră de această reuşită şi pot spune că mă simt pregătită să fac faţă provocărilor care mă aşteaptă!”

 

Aproape 100 de absolvenţi

Sublocotenent Mădălina Lorena Donisan a fost evidenţiată şi premiată de autorităţile în domeniu, în cadrul ceremoniei de absolvire şi avansare în grad a promoţiei 2019, care a avut loc în Piaţa Sfatului, la finele lunii iulie. În total, aproape 100 de tineri au absolvit Academia de la Braşov în acest an, pentru ei urmând o perioadă de pregătire de mai multe luni, după care vor fi repartizaţi la baze, în funcţie de necesităţi.

Prin rezultatul său, Mădălina Donisan preia ştafeta şi se alătură absolvenţilor Colegiului Naţional Militar Câmpulung Moldovenesc desemnaţi şefi de promoţie ai instituţiei braşovene: Delia Adelina Bahnovei în 2016 şi Maria Narcisa Ciotină în 2018.

La celelalte arme şi specializări ai Academiei, cinci dintre şefii de promoţie sunt băieţi. Astfel, în acelaşi context al performanţelor la superlativ se situează şi rezultatul lui Bogdan Ileşoi, absolvent al colegiului militar câmpulungean în 2016, desemnat anul acesta şef de promoţie la specializarea Aviaţie nenaviganţi la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Admisă prima în urmă cu trei ani, o tânără din judeţ este lidera promoţiei 2019 a Academiei Forţelor Aeriene.
 Vizualizări articol: 3560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Admisă prima în urmă cu trei ani, o tânără din judeţ este lidera promoţiei 2019 a Academiei Forţelor Aeriene4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei