Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 181 (7182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Morţii şi răniţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu, nu este celebra înjurătură, ci doar constatarea a ceea ce se petrece cu echipele presupuse a fi cele mai breze din campionatul nostru mai mult decât hazliu, şi care îşi numără "morţii" şi răniţii din propriile bătături, după numai trei etape de campionat. Nu este conferinţă de presă, interviu, dezbatere prin studiourile TV în care oficialii cluburilor, şi în primul rând antrenorii, să nu se plângă de oboseală fotbaliştilor. Repet: în campionat s-a jucat de trei ori, în cupele europene de câte patru, iar una din reprezentantele noastre acolo nici măcar n-a jucat în primul tur preliminar. E drept că a avut grijă să-şi ia viteză după dubla din turul doi, dar asta n-a făcut-o să pară mai odihnită, dimpotrivă: în ultima etapă a făcut o repriză penibilă, apoi s-a prefăcut că joacă fotbal vreo 10-15 minute din a doua, după care a lovit-o oboseala, astfel că a plecat acasă cu un 2-2 de-a dreptul norocos. Bilanţul inutilizabililor creşte de la un meci la altul, iar dintre cei răniţi prea puţini se întorc rapid, astfel că la multe echipe e nevoie de noi achiziţii. Paradoxal, cel mai serios afectat dintre toţi, Ţucudean, care a explicat pe înţelesul tuturor că inima nu-i genunchi, ca să-ţi permiţi să se agraveze, de câte ori intră, între intervenţii chirurgicale pe cord, o face cu folos. Aşa a fost şi în ultima etapă, când abia intrat, a reuşit să înscrie, readucând liniştea în propria-i echipă, astfel încât te întrebi dacă nu ar fi momentul ca în fiecare lot, pe lângă cei sub 21 de ani, să figureze şi câte un... cardiac! Situaţia extremă pare a fi la FCSB, unde s-a găsit şi vinovatul: preparatorul fizic, care între timp a şi fost gonit. Partea ciudată e că şi după plecarea ăluia fotbaliştii continuă să pice ca popicele, ultimul căzut la datorie fiind Man, care după 15 minute de joc are parte de două luni de odihnă! Eu zic că Becali ar face foarte bine să-i vândă la orice preţ pe cei care încă au căutare, şi să nu aştepte ofertele de 30 de milioane, că până să vină astea, vine SMURD-ul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Morţii şi răniţii.
 Vizualizări articol: 1700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Morţii şi răniţii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei