Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 164 (7165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza", astăzi, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Sportiv Alessia Athletic, condus de Laura Alina Pazari, preşedinte, a iniţiat Campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza". Este vorba de o fetiţă de doar 3 anişori, Eliza-Maria Balica, care are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută. Acţiunea, la care sunt aşteptate să se înscrie cât mai multe persoane, va avea loc miercuri, 17 iulie, de la ora 19:00, pe stadion (str. Maior Ioan, Fălticeni). Anamaria Balica, mama Elizei, a declarat că „Eliza are nevoie de 15 vaccinuri, care îi oferă speranţă de 75% ca maladia să nu mai revină. Costul unui vaccin este de 1.200 de euro. De asemenea, Eliza a încercat şi vaccinul gratuit de la spital (asparaginaza), însă fără succes, făcând reacţie adversă”.

 

Au fost scoşi la vânzare 300 de km; preţul este de 10 lei/km

Preşedinta Clubului Sportiv Alessia Athletic, Laura Alina Pazari, ne-a spus că acţiunea a fost gândită în aşa fel încât să se adune cât mai mulţi bani pentru Eliza: fiecare persoana/firmă va cumpăra unul sau mai mulţi km; au fost scoşi la vânzare 300 de km; preţul este de 10 lei/km; fiecare persoană/firmă poate cumpăra câţi km doreşte; banii vor ajunge direct în contul bancar: RO33BTRLRONCRT0V17692901 deschis la:
Banca Transilvania, pe numele: Balica Anamaria (mama Elizei); fiecare participant va primi un act de proprietate simbolic, pentru km cumpăraţi.

„Sper să se adune cât mai multă lume. Am această speranţă. M-au contactat foarte multe cunoştinţe din ţară. Federaţia Română de Atletism ne susţine cu diplome pentru toţi participanţii. Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea, a cumpărat primii 10 km din cei 300 scoşi la vânzare. Sportivi de performanţă, precum Cristi Borcan (Bucureşti), Bogdan Ofiţeru (Constanţa), vor organiza pe litoralul românesc un eveniment paralel cu al nostru, la aceeaşi oră, şi vor încerca să alerge cel puţin 50 de km şi să adune bănuţi pentru acest traseu”, ne-a spus Laura Alina Pazari. Ea a completat că i-a venit în sprijin şi Asociaţia Judeţeană de Atletism de la Suceava, condusă de conf. univ. dr. Elena Vizitiu.

 

200 de fălticeneni, deja înscrişi la alergarea în scop umanitar pentru Eliza

Din Fălticeni, până în prezent s-au înscris în jur de 200 de persoane. Un susţinător important în această campanie umanitară este şi Mugurel Duceag, care s-a implicat atât în organizarea acestui eveniment, cât şi în organizarea altei campanii pentru ajutorarea Elizei. În zilele de 20, 21 iulie şi 11 august, în centrul municipiului Fălticeni se va desfăşura o campanie umanitară, „Din suflet pentru suflet”, pentru Eliza-Maria Balica. 15 tineri din Fălticeni, la iniţiativa lui Mugurel Duceag (care s-a implicat în mai multe campanii umanitare de-a lungul timpului), ies în stradă pentru a aduna bani pentru Eliza. Ei vor purta tricouri personalizate cu chipul Elizei. Toţi fălticenenii şi nu numai care se vor afla în centrul municipiului Fălticeni în zilele de 20, 21 iulie şi 11 august pot să doneze sume de bani pentru Eliza şi pot cere mai multe informaţii despre situaţia micuţei Eliza de la voluntarii care vor purta tricouri personalizate cu chipul fetiţei.
„Sunt convinsă că împreună vom mişca puţin lucrurile în privinţa Elizei”, a completat Laura Alina Pazari. Şi vicepreşedintele Clubului Sportiv Alessia Athletic, Ovidiu Pazari, a transmis un mesaj înainte de campania de miercuri, 17 iulie, de la ora 19:00: „Sportul înseamnă sănătate fizică şi psihică, iar alergatul este una dintre cele mai accesibile metode pentru a aduna oameni de bine, oameni cărora le pasă, iar scopul tuturor celor implicaţi în eveniment este de a o susţine pe micuţa Eliza". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza", astăzi, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza", astăzi, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc “bob cu bob” Era în vogă pe la noi pe vremea fanariotă, doar că atunci nu se pregătea din orez, ci din spărtură de alac. Cu timpul, pilaful românesc a ajuns să nu mai semene deloc cu originalul, pentru că este doar orez fiert cu ceapă prăjită și... Citeşte