Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 164 (7165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 27 iulie, alergare montană

Sute de participanţi sunt aşteptaţi la Moldoviţa, la Concursul „Colţ de Rai”, ediţia a III-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de participanţi din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 8:00, la Moldoviţa, la cea de a III-a ediţie a competiţiei internaţionale de alergare montană Moldoviţa "Colţ de Rai", cel mai important eveniment sportiv organizat în localitate de ACS Invictus Moldoviţa.

Iniţiatoarea Clubului Sportiv Invictus Moldoviţa, Emanuela Alina Mititel, ne-a spus că prin acest eveniment organizatorii îşi doresc promovarea peisajelor Moldoviţei şi a celor din împrejurimi, creşterea şi dezvoltarea turismului în Bucovina şi, de asemenea, popularizarea sportului şi a efectelor sale benefice asupra sănătăţii, prin facilitarea accesului sportivilor la programe de instruire riguroase, complete şi complexe în vederea îmbunătăţirii performanţelor proprii şi obţinerii de rezultate meritorii la competiţii interne şi internaţionale.

Startul competiţiei va fi la ora 8.00, alergătorii având la dispoziţie maximum 7 ore pentru parcurgerea traseelor, iar la finalul competiţiei vor fi energizaţi cu bucate tradiţionale. Tot la final, sportivii clubului ACS Invictus Moldoviţa vor încinge atmosfera prin mişcări de zumba, iar spre seară focul de tabără va străluci în încheierea acestei frumoase poveşti.

 

Alergători, voluntari, sponsori, organizatori, o echipă de oameni care iubesc şi preţuiesc natura

Organizatorii concursului îi roagă pe participanţii la trafic să circule prudent şi să ofere prioritate alergătorilor, în zona în care se va desfăşura competiţia, pentru a evita orice fel de incidente neplăcute. ACS Invictus Moldoviţa îi invită la concurs pe toţi cei care iubesc natura, sportul şi buna dispoziţie, atât ca alergător, fără limită de vârstă, voluntar, sponsor sau susţinător. Trail running-ul (alergarea montană) este un sport ce constă în alergare şi urcare pe trasee montane. Se diferenţiază de alergarea pe asfalt şi pista de rulare prin faptul că are loc pe trasee montane, unde există ascensiuni mult mai mari şi coborâri.

După ediţiile precedente, Emanuela Alina Mititel a declarat că „alergarea montană de la Moldoviţa a fost un succes. Frumoasele peisaje din Bucovina au fost străbătute cu ardoare în alergare şi la pas, de la start până la finiş. S-a alergat pentru natură şi pentru o schimbare în viaţa fiecăruia. Sper ca şi anul acesta, organizatorii să fie mulţumiţi, alergătorii să rămână cu amintiri de neuitat, pentru că această competiţie se doreşte a fi una cu tradiţie în Moldoviţa şi pentru a avea viaţă lungă trebuie ca şi interesul participanţilor, al voluntarilor, al sponsorilor să crească de la an la an".
Mai multe detalii despre competiţie puteţi obţine accesând www.acsinvictus.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de participanţi sunt aşteptaţi la Moldoviţa, la Concursul „Colţ de Rai”, ediţia a III-a.
 Vizualizări articol: 1652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sute de participanţi sunt aşteptaţi la Moldoviţa, la Concursul „Colţ de Rai”, ediţia a III-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc “bob cu bob” Era în vogă pe la noi pe vremea fanariotă, doar că atunci nu se pregătea din orez, ci din spărtură de alac. Cu timpul, pilaful românesc a ajuns să nu mai semene deloc cu originalul, pentru că este doar orez fiert cu ceapă prăjită și... Citeşte