Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 164 (7165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Savoarea preparatelor cu specific american, la FRYDAY, noul restaurant din Iulius Mall

Miercuri, 17 Iulie 2019 (12:47:45)

Pofticioşii au o nouă destinaţie în food court-ul Iulius Mall Suceava. FRYDAY le propune un concept delicios şi inedit – cartofi prăjiţi în ulei de alune – şi un meniu apetisant, din care nu lipsesc burgerii.

Dacă îţi este poftă de gustul unor cartofi rumeniţi perfect sau al unui burger suculent, FRYDAY, noua locaţie din food court Iulius Mall Suceava, este locul potrivit pentru răsfăţul tău culinar. Restaurantul de tip fast food propune cartofi delicioşi şi proaspeţi, tăiaţi chiar în bucătăria locaţiei, sub privirile clienţilor, şi realizaţi după o reţetă aparte, pentru că sunt prăjiţi în ulei de alune. Astfel, sunt mai gustoşi, dar şi mai sănătoşi. Pentru un plus de savoare, poţi opta pentru o varietate de sosuri, care pun în valoare gustul natural al cartofilor.

Lângă o porţie de cartofi apetisanţi este întotdeauna bine-venit un burger bine gătit. La FRYDAY poţi alege îndrăgitul preparat cu specific american realizat din carne de vită şi ingrediente de cea mai bună calitate, în combinaţii care îţi pun pofta pe jar. Desigur, nu lipsesc nici topping-urile bine alese, 14 la număr, care amplifică gustul şi te cuceresc instant.

Pentru cei care simt că meniul nu este complet fără un desert delicios, la FRYDAY pot desăvârşi experienţa culinară cu un milkshake în arome irezistibile, date de sosurile preparate „in house”, sau cu o îngheţată cremoasă, pe care o găseşti în numeroase sortimente.

„Vino la FRYDAY, în food court Iulius Mall Suceava, să faci din pauza de masă un moment savuros de weekend!”, vă invită reprezentanţii FRYDAY.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Savoarea preparatelor cu specific american, la FRYDAY, noul restaurant din Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Savoarea preparatelor cu specific american, la FRYDAY, noul restaurant din Iulius Mall1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc “bob cu bob” Era în vogă pe la noi pe vremea fanariotă, doar că atunci nu se pregătea din orez, ci din spărtură de alac. Cu timpul, pilaful românesc a ajuns să nu mai semene deloc cu originalul, pentru că este doar orez fiert cu ceapă prăjită și... Citeşte