Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 157 (7158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Comunicat

Organizația TNL Rădăuți a participat la a doua ediție a TNL Tech Hub – Smart Administration

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegație a organizației Tineretul Național Liberal din Rădăuți a participat, la finele săptămânii, la sediul Partidului Național Liberal din București, la „TNL Tech Hub - Smart Administration”, eveniment organizat de Tineretul Național Liberal. Potrivit comunicatului primit la redacție, alături de delegația rădăuțeană, delegație formată din președintele organizației, Silviu-Cătălin Tibeică, secretarul general Andrei-Mihai Cenușă, vicepreședintele Eduard Neacșu și Ioan Motrescul, peste două sute de tineri liberali au fost prezenți la workshopuri, consilieri locali și județeni, membri ai echipelor TNL, mare parte fiind deja implicați în viața administrativă. Aceștia au fost grupați pe ateliere tematice și au reușit să genereze soluții practice pentru adaptarea instituțiilor la noile tendințe, dar și pași concreți pentru implementarea lor. În cadrul evenimentului au fost organizate sesiuni de prezentări pe tema „digitalizare, mobilitate și participare publică: cum facilităm adaptarea la tendințele actuale?”. Prezentările au fost realizate de oameni care s-au dovedit a fi învingători în era tehnologiei, implementând cu succes proiecte cu ajutorul acesteia: Mara Mareș - președinte TNL, Ludovic Orban - președinte PNL, Vlad Oprea - primarul orașului Sinaia, Emil Boc - primarul municipiului Cluj-Napoca, Bogdan Pivariu - viceprimarul comunei Florești, Violeta Alexandru – președinte PNL București, Felix Pătrășcanu - CEO Fan Courier și Cătălin Codreanu - președinte Asociației Coaliția pentru Economie Digitală. La conferința de presă pentru prezentarea concluziilor fiecare raportor de grup a prezentat pe scurt proiectul ales, soluția conturată, dificultățile anticipate, estimarea bugetară și estimarea de timp, apoi s-a susținut propunerea de rezoluții pentru simplificarea APL din partea TNL pentru consiliul național, în vederea adoptării acesteia. Organizația TNL Rădăuți mulțumește președintei TNL, deputata Mara Mareș, pentru organizarea impecabilă a evenimentului, și deputatului Dumitru Mihalescul pentru implicarea activă și sprijinul continuu oferit organizației TNL Rădăuți  și pentru că a făcut posibilă această deplasare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizația TNL Rădăuți a participat la a doua ediție a TNL Tech Hub – Smart Administration.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizația TNL Rădăuți a participat la a doua ediție a TNL Tech Hub – Smart Administration0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei