Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 147 (7148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune gravă

O italiancă însărcinată, venită la concubinul ei din Frătăuţi, înjunghiată în spate de sora acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 25 de ani, cetăţean italian, a ajuns în stare foarte gravă, ieri după-amiază, la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, transportată cu un elicopter SMURD, cu plăgi tăiate la nivelul braţelor, dar şi cu un cuţit înfipt la propriu în spate în urma unei agresiuni petrecute la Frătăuţii Noi. Autoarea agresiunii este tot o femeie, din Frătăuţi, sora concubinului italiencei. Din primele date rezultă că italianca venise la Frătăuţii Noi, la domiciliul lui Marcel Ştefan Pleşca, care este iubitul său. Italianca a venit şi împreună cu cei doi copii ai lor, unul de 3 ani şi unul de 1 an şi jumătate, şi este însărcinată din nou, în luna a patra.

La ora agresiunii, în jur de 14.00, în locuinţă se aflau cele două femei, care au avut un conflict spontan. Ce se mai ştie cert este că agresoarea, Petronela Pleşca, sora concubinului italiencei, era în stare avansată de ebrietate. Aceasta a pus mâna pe un cuţit şi a lovit-o în mai multe rânduri pe victimă. Italianca s-a apărat cu braţele, suferind tăieturile amintite, însă una dintre lovituri a fost puternică, în zona cervicală. Lovitura a fost atât de puternică încât lama cuţitului s-a rupt şi a rămas înfiptă adânc în zona cervicală. Lama nu a fost extrasă din spate de către medici, conform procedurii standard în astfel de cazuri.

Poliţiştii ajunşi primii la faţa locului au găsit scene de coşmar: tânăra înjunghiată era în curtea casei, plină de sânge şi îşi ţinea aproape, disperată, cei doi copii. Agresoarea a fost găsită ulterior ascunsă într-o livadă, poliţiştii găsind asupra ei mânerul cuţitului. Aceasta nu a putut da o explicaţie coerentă pentru ce a făcut.

Ulterior, la faţa locului au intervenit şi medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au găsit victima în stare gravă, cu corpul străin rămas în zona cervicală, astfel că medicul de la Rădăuţi a solicitat intervenţia de urgenţă a echipajului SMURD cu elicopter.

Medicul Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a declarat că pacienta a fost stabilizată şi transferată la Iaşi cu elicopterul, fiind în stare stabilă. Deşi stabilizată, starea victimei era gravă, iar aceasta se afla încă în pericol de a-şi pierde viaţa.

Petronela Pleşca, tânăra acuzată de cumplita agresiune, are 29 de ani şi a fost condamnată pentru o faptă de tâlhărie, pedeapsa aplicată fiind suspendată condiţionat, cu impunerea unui termen de încercare.

După ancheta iniţială a primilor poliţişti care au ajuns la faţa locului, cercetările au fost preluate de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care urmau să încadreze fapta, cel mai probabil la tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O italiancă însărcinată, venită la concubinul ei din Frătăuţi, înjunghiată în spate de sora acestuia.
 Vizualizări articol: 4443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O italiancă însărcinată, venită la concubinul ei din Frătăuţi, înjunghiată în spate de sora acestuia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păpăleac (papă de leacuri) Este un amestec foarte vechi folosit la ţară în sudul Moldovei pentru a fi hrăniţi şi lecuiţi totodată copiii care răceau uşor şi bătrânii care sufereau mereu de tuse. Nu este ceva recomandabil pentru persoanele cu sistemul digestiv... Citeşte