Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 147 (7148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuă înscrierile pentru atelierele de cusături şi de încondeiat ouă din cadrul Atelierelor de Creaţie “Micii Meşteşugari”

Joi, 27 Iunie 2019 (14:29:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii cu vârste între 10 şi 16 ani pot să se înscrie în continuare la atelierele de cusături şi de încondeiat ouă, unde au mai rămas locuri libere, din cadrul Atelierelor de Creaţie “Micii Meşteşugari”, ediţia a XXII-a, organizate de Muzeul Bucovinei la Muzeul Satului Bucovinean. În perioada 1-20 iulie 2019, de luni până vineri, între orele 10:00-14:00, la Muzeul Satului Bucovinean sunt aşteptaţi peste 100 de copii cu vârste între 10 şi 16 ani, cu înclinaţii artistice, doritori să deprindă tainele meşteşugurilor tradiţionale în ateliere de pictură pe sticlă, încondeiat ouă, modelaj lut (olărit) sau cusături.

Atelierul de educaţie muzeală, aflat la a XXII-a ediţie, manifestare de tradiţie organizată la Muzeul Satului Bucovinean, adună de la an la an un număr tot mai mare de copii participanţi interesaţi de meşteşugurile populare. Obiectivul programului este acela de a sensibiliza copiii cu privire la cultura şi civilizaţia tradiţională, etnografia locală, patrimoniul cultural naţional existent în muzee. Taxa de înscriere este 30 de lei/copil. Deschiderea oficială va avea loc pe 1 iulie, la ora 10:00, la Hanul Domnesc. Atelierul se finalizează în fiecare an printr-o expoziţie care cuprinde lucrările artistice realizate de micii meşteşugari, scopul fiind acela de a conştientiza copiii de valoarea muncii lor şi de a-i sensibiliza faţă de arta populară autentică. Mai multe detalii puteţi obţine pe pagina web şi contul de facebook al Muzeului Bucovinei sau la telefon 0330 401 917.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Continuă înscrierile pentru atelierele de cusături şi de încondeiat ouă din cadrul Atelierelor de Creaţie “Micii Meşteşugari”.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Continuă înscrierile pentru atelierele de cusături şi de încondeiat ouă din cadrul Atelierelor de Creaţie “Micii Meşteşugari”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păpăleac (papă de leacuri) Este un amestec foarte vechi folosit la ţară în sudul Moldovei pentru a fi hrăniţi şi lecuiţi totodată copiii care răceau uşor şi bătrânii care sufereau mereu de tuse. Nu este ceva recomandabil pentru persoanele cu sistemul digestiv... Citeşte