Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 147 (7148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Primul meci cu emoţii? Finala!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uite că ne-a mai ieşit încă o dată şi ne-am calificat nu doar în semifinalele Euro Under 21, ci şi la Olimpiada de la Tokyo de anul viitor. Precedenta noastră prezenţă olimpică la fotbal datează tocmai din 1964 şi s-a petrecut, culmea!, tot la Tokyo. De aici se poate deduce că avem de aşteptat ceva vreme până la o nouă calificare olimpică la fotbal, cam până când CIO va atribui Japoniei o nouă Olimpiada de vară (că din alea de iarnă a mai avut, la Sapporo) care să aibă loc neapărat tot la Tokyo. Până la Olimpiada 2020, hai să vedem ce ni se mai întâmpla la Euro 2019, unde diseară ne întâlnim cu Germania, pe care aceiaşi veşnici căcănari de serviciu din fotbalul nostru (ăia care în viaţa lor n-au câştigat nimic ca jucători, iar ca antrenori... nici atât!) încearcă să ne-o prezinte drept nu ştiu ce mare sculă de echipă a cărei principală (după mine, singură!) calitate e... că e nemţească! Ca unul care n-a pierdut nici o secundă din acest turneu, pot să vă spun că nemţii, da, joacă un fel de fotbal, dar în nici un caz asemănător cu ce arată România. Faptul că au înscris totuşi mai multe goluri decât noi nu înseamnă absolut nimic: păi se compară seria în care am înscris noi 8 bucăţi cu aia în care, în afară de Germania, restul erau numai găini blegi!? Dacă aţi uitat cumva, atunci vă reamintesc că la noi în serie, pe lângă Anglia, mai erau şi echipele "mici" ale finalistelor ultimului Campionat Mondial, Croaţia şi Franţa. Parcă sună altfel decât ce adversari au avut nemţii, nu-i aşa? Dacă vă amintiţi, după meciul pierdut în prima etapă în fata Italiei, am spus că singura echipă comparabilă cu a noastră este Spania. Între timp, Italia s-a cărat, iar Spania joacă o semifinală pe care, zic eu, n-are cum s-o piardă contra Franţei. Pentru mine, primul meci cu emoţii la acest turneu final va fi cel cu Spania, din finală. Diseară, cu nemţii, fac pariu că zburdăm.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul meci cu emoţii? Finala!.
 Vizualizări articol: 1784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Primul meci cu emoţii? Finala!3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păpăleac (papă de leacuri) Este un amestec foarte vechi folosit la ţară în sudul Moldovei pentru a fi hrăniţi şi lecuiţi totodată copiii care răceau uşor şi bătrânii care sufereau mereu de tuse. Nu este ceva recomandabil pentru persoanele cu sistemul digestiv... Citeşte