Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 129 (7130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În grafic

Jumătate din aparatura necesară noului ambulatoriu a fost deja contractată de Spitalul de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a început achiziţionarea aparaturii şi echipamentelor medicale pentru noul ambulatoriu. Directorul instituţiei medicale, Vasile Rîmbu, a declarat că jumătate dintre echipamente au fost deja contractate, alte 19 loturi fiind în curs de achiziţie. „Am avut în vedere să dotăm cabinetele din ambulatoriu cu aparatura cea mai performantă”, a subliniat Vasile Rîmbu.

În ceea ce priveşte clădirea viitorului ambulatoriu al spitalului, managerul a spus că acum se face compartimentarea la ultimul nivel şi se lucrează la faţade.

Construcţia este realizată de firmele Antramicons Pojorâta, Loial Impex Suceava, Dacorum Grup Iaşi şi Arhitectura Grafica Design Suceava. Valoarea investiţiei este de 24,101 milioane lei, contractul de execuţie a fost semnat în 18 iulie 2018, cu termen de finalizare 18 septembrie 2019.

„Sunt şanse foarte mari să dăm ambulatoriul în funcţiune la termenul stabilit şi să ni se admită finanţarea în totalitate din fonduri UE”, a afirmat managerul Vasile Rîmbu.

Policlinica spitalului are şase niveluri, D+P+4 E, şi se află în continuarea pavilionului administrativ din spatele Unităţii de Primiri Urgenţe.

Secţiile spitalului vor fi prezente fiecare cu cabinet de consultaţii, sală de aşteptare, sală de tratament şi de pansamente, spaţii administrative şi grupuri sanitare.

La demisol vor fi cabinetele de Medicină fizică şi recuperare şi de Reumatologie. La parter vor funcţiona cabinetele de Pediatrie şi de Ortopedie; etajul I: Chirurgia plastică, Chirurgia generală, Chirurgia vasculară şi ORL; etajul II: Gastroenterologie, Cardiologie, Electroencefalografie şi Neurologie; etajul III: Urologie, Obstetrică- Ginecologie, Nefrologie şi Oftalmologie, iar la etajul IV – Medicină internă, Endocrinologie şi Hematologie.

În ceea ce priveşte o altă investiţie extrem de importantă de la spital, Centrul de Radioterapie şi diagnostic precoce al cancerului, lucrările sunt de asemenea în grafic şi în luna august ar putea fi instalată aparatura de radioterapie în buncăr.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate din aparatura necesară noului ambulatoriu a fost deja contractată de Spitalul de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Jumătate din aparatura necesară noului ambulatoriu a fost deja contractată de Spitalul de Urgenţă Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei