Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 129 (7130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Concursul „Mate && Info”

Elevii performanți la matematică și informatică s-au întrecut la Colegiul „Ștefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a premiat vineri, 31 mai 2019, laureaţii concursului „Mate && Info”, competiţie organizată de colegiul sucevean la data 25 mai.

Concursul interjudețean „Mate && Info” se află la ediția a VII-a și se adresează elevilor din clasele V-XI, având ca obiectiv stimularea creativității și competitivității în domeniul informaticii.

Potrivit directorului colegiului, prof. Dan Popescu, „acest concurs cuprinde două secțiuni și antrenează elevii talentați la disciplinele matematică și informatică. Competiția a fost strânsă, elevii suceveni concurând cu elevi din Piatra Neamț, Roman, Botoșani și Iași, 90 de participanți în total. Premiile au fost numeroase și stimulative”.

Din comisia de organizare a concursului fac parte prof. Dan Popescu și prof. Adrian Petrișor. Sponsorul principal a fost firma Promoart Suceava, reprezentă de inginer Andrei Stanciu.

La clasa a V-a, Premiul I a mers la Tudor Maftei, de la Liceul Teoretic de Informatică "Grigore Moisil" Iași, îndrumat de profesorii prof. Mihaela Acalfoaie și Liliana Vîrgă.

La clasa a VI-a, Premiul I a fost obținut de Ștefana Bărîlă, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, coordonat de profesorii Adrian Vieriu, Daniela Petrovici, Mihaela Corina Ildegez.

Valentin Ioan Munteanu, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava (prof. Cristian Amorăriței, Adrian Petrișor, Mihaela Corina Ildegez) a fost recompensat tot cu Premiul I.

Cu Premiul I s-au mai întors elevii Colegiului “Ștefan cel Mare”: Eduard Valentin Dumitrescul (clasa a IX-a, profesori Dan Popescu, Raluca Costineanu, Giorgie Daniel Vlad); Alexandru Ioan Bănilean (clasa a X-a, prof. Marius Marchitan, Raluca Costineanu, Giorgie Daniel Vlad); Bogdan Gabriel Urdoi(clasa a XI-a, prof.Adrian Petrișor); Daniel Todașcă (a XI-a, prof. Mara Moroșan, Adrian Petrișor, Raluca Costineanu); Arcadie Căldare (clasa a XI-a, prof.Adrian Petrișor).

La secțiunea Multimedia a câștigat echipa Colegiului „Ștefan cel Mare”: Matei Radu Burac,Robert Gabriel Hoștiuc, Andrei Marius Drăgoi, Andreea Lavinia Gavrilescu, Gabriela Tiperciuc, Daniel Todașcă. Echipa a fost coordonată de prof. Adrian Petrișor și Raluca Costineanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii performanți la matematică și informatică s-au întrecut la Colegiul „Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elevii performanți la matematică și informatică s-au întrecut la Colegiul „Ștefan cel Mare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei