Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 129 (7130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Dumitru Mihalescul: „Votul din 26 mai 2019 nu poate fi ignorat de nici un politician!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul arată, într-o declarație politică, că votul istoric din 26 mai 2019 va rămâne în istoria democrației noastre post-decembriste drept ziua în care românii au decis calea de urmat pentru țara lor. Dumitru Mihalescul a precizat: „Oricare politician care nu ar ține cont de voința cetățenilor români, exprimată într-un mod covârșitor atât la alegerile pentru Parlamentul European, cât și la referendumul organizat de Președintele României, nu numai că ar încălca prevederile Constituției, dar va fi cu siguranță aruncat în pagina neagră a istoriei noastre! Oricare politician care va zădărnici punerea în aplicare, imediată, a rezultatului votului de la referendum, nu va face decât să dea o mână de ajutor celor certați cu legea, care au jefuit banii publici, iar acum vor să scape basma curată şi să rămână şi cu banii în buzunar!”. Deputatul liberal a mai spus că România a căzut în capcana PSD și, de mai bine de doi ani și jumătate, "acest partid toxic pentru toți a vrut să acrediteze ideea că singura problemă a țării este justiția, situație reală pentru cei din PSD. Justiția chiar este o problemă pentru ei, pentru că le cere socoteală pentru faptele lor". Mihalescul a mai afirmat că în anul 2019, ar trebui să nu mai auzim că peste 2.400 de școli funcționează cu toalete insalubre, că Moldova nu-i legată nici astăzi de Transilvania, Muntenia sau Dobrogea printr-o autostradă sau drum rapid, că în nici o regiune de dezvoltare nu s-a turnat nici măcar temelia unui spital regional de urgență sau că zeci de miliarde de euro stau în continuare neutilizate la Uniunea Europeană.

 

Mihalescul „România are nevoie ca de oxigen de o guvernare PNL”

Parlamentarul liberal a mai arătat că epoca PSD trebuie să intre definitiv în istorie, pentru că acest partid nu a fost în stare să guverneze în beneficiul oamenilor, deși a avut suficient timp în cei 22 de ani în care a condus România. Dumitru Mihalescul a declarat: „Este nevoie cât mai rapid pentru România de o guvernare modernă, profesionistă și cu viziune liberală. România are nevoie ca de oxigen de o guvernare PNL care să încurajeze munca, care să sprijine inițiativa privată, care să aibă grijă de cei care nu mai pot munci și care să țintească sprijinul social către cei care au cu adevărat nevoie de solidaritatea noastră! PNL a demonstrat la Suceava, Cluj, Alba, Arad sau Oradea că acolo unde se aplică viziunea liberalilor fondurile europene vin imediat, modernizarea se pornește și ea, iar sărăcia dispare pentru că apar locuri de muncă foarte bine plătite și oportunități. Avem mult de muncă pentru țara noastră și trebuie să ne apucăm cât mai curând de treabă. Faptele trebuie să vorbească prin noi!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Votul din 26 mai 2019 nu poate fi ignorat de nici un politician!”.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul: „Votul din 26 mai 2019 nu poate fi ignorat de nici un politician!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei