Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 129 (7130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modernizare

Primăria Fălticeni va reabilita fostul cinematograf „Doina” din acest municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a anunţat că fostul cinematograf „Doina” din acest municipiu va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Cătălin Coman a spus că proiectul, cu o valoare de circa cinci milioane de lei, este deja la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru a parcurge etapele finale pentru obţinerea finanţării. Coman a precizat că, după finalizarea lucrărilor, cinematograful "Doina" va fi repus în funcţiune. El a arătat că în momentul de faţă cinematograful "Doina" se află în patrimoniul Consiliului Local Fălticeni. „Acest lucru s-a întâmplat după trei ani de procese cu RADEF. Consider că a fost un gest de normalitate să aducem din nou acest cinematograf în proprietatea municipiului. Și asta pentru că fălticenenii sunt proprietarii fireşti ai cinematografului. Mă bucură faptul că am început cu dreptul acest proiect şi vreau să-i asigur pe cetăţenii municipiului că vom face toate eforturile pentru ca în cel mai scurt timp Fălticeniul să aibă un cinematograf modern, cu mai multe săli”, a declarat primarul din Fălticeni.

Cătălin Coman a precizat că în momentul în care municipalitatea a preluat clădirea cinematografului, aceasta era într-o stare avansată de degradare, „furându-se şi distrugându-se tot ceea ce era posibil. Scaunele, uşile, parchetul, totul era distrus. După ce am preluat clădirea am curăţat întreaga zonă împreună cu salariaţii serviciului de salubritate, iar apoi am depus acest proiect pentru a fi finanţat prin Compania Naţională de Investiţii”, a declarat Cătălin Coman. El a ţinut să le transmită fălticenenilor că după modernizare cinematograful va fi repus în funcţiune.

Primarul din Fălticeni a declarat că proiectul presupune amenajarea a 2 – 3 săli de proiecţie şi a unei săli pentru evenimente artistice ş culturale, iar în jurul clădirii vor fi amenajate locuri de parcare. „Fălticenenii m-au întrebat de ce spaţiul din jurul cinematografului arată rău şi vreau să le spun că acest lucru s-a întâmplat pentru că acest teren nu a fost în proprietatea municipalităţii. Acum am preluat şi terenul din jurul cinematografului şi urmează să amenajăm parcări. Din fericire clădirea este în stare bună, motiv pentru care nu va trebui să cheltuim mulţi bani pentru a o consolida. De asemenea, un avantaj este şi faptul că cinematograful este racordat la reţelele de utilităţi", a spus Cătălin Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni va reabilita fostul cinematograf „Doina” din acest municipiu.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Fălticeni va reabilita fostul cinematograf „Doina” din acest municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei