Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plângere

Ordin de protecție emis pentru o femeie cu 6 copii, din cauza concubinului agresiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii câmpulungeni au fost sesizați de o femeie din localitate, mamă a 6 copii, că bărbatul cu care trăiește în concubinaj face scandal la locuința acesteia. Femeia le-a declarat poliţiştilor că îi este frică de bărbatul care, de câte ori consumă alcool, devine agresiv, iar aceştia au întocmit pe numele său un ordin de restricţie provizoriu.

Incidentul a fost semnalat luni seara, prin intermediul unui apel la 112, prin care o femeie de 29 de ani le-a relatat polițiștilor că cel cu care locuiește în concubinaj de circa 6 luni de zile face scandal la locuință.

Polițiștii au constatat la fața locului că femeia are 6 copii și locuiește împreună cu aceștia și cu Marius L., un bărbat de 37 de ani din aceeași localitate, care a fost invitat la sediul poliției pentru declarații. În fața polițiștilor acesta a declarat că din cauza beției nu dorește să declare nimic, fiind lăsat să se întoarcă la domicliu, urmând a fi solicitat ulterior pentru o declarație. Femeia a rămas la sediul poliției din Câmpulung Moldovenesc pentru declarații, însă în scurt timp a fost sunată de către mama acesteia, care i-a spus că bărbatul întors la locuință a spart un geam de la ușa de acces.

O patrulă de siguranță publică s-a deplasat din nou la locuința femeii, unde a constatat faptul că bărbatul de 37 de ani plecase de la adresă. Oamenii legii l-au căutat, identificat și adusdin nou la sediul poliției pentru audiere, ocazie cu care acesta a declarat din nou faptul că nu dorește să declare nimic.

În timpul audierii femeia a declarat că îi este frică de concubin, care de fiecare dată când consumă alcool, devine agresiv. Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat necesitatea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, care a fost emis și adus la cunoștința bărbatului vizat. Pentru distrugerile provocate, femeia a declarat că nu dorește să depună plângere penală pentru distrugere împotriva lui. La expirarea celor 5 zile de restricții pentru bărbat, o instanță de judecată va lua decizia, dacă va fi cazul, de prelungire a ordinului emis pe numele său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin de protecție emis pentru o femeie cu 6 copii, din cauza concubinului agresiv.
 Vizualizări articol: 1315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ordin de protecție emis pentru o femeie cu 6 copii, din cauza concubinului agresiv5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei