Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect de educaţie montană

Au început înscrierile pentru „Şcoala de Mers pe Munte”, ediţia a V-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul de educaţie montană „Şcoala de Mers pe Munte”, organizat de Asociaţia Tăşuleasa Social, în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, a deschis înscrierile pentru ediţia din acest an. 200 de persoane, împărţite în 8 grupe, vor avea ocazia să participe, gratuit, în perioada 31 iulie - 18 august, la cursuri teoretice şi la drumeţii în Munţii Călimani, totul cu scopul de a învăţa să meargă pe munte într-un mod etic şi responsabil.

Proiectul va fi prezentat în cadrul unui atelier cu noţiuni elementare pentru oricine este interesat de drumeţia montană, joi, 6 iunie, ora 18:00, la La Fierărie, str. Mărăşeşti 27A (intrare este liberă).

„Şcoala de Mers pe Munte” este un proiect de educaţie montană necomercial, destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani, din România şi Republica Moldova, în cadrul căruia li se prezintă cunoştinţe teoretice şi practice, în mod structurat. Proiectul contribuie, în acest fel, la valorificarea potenţialului turistic al zonei: Munţii Călimani îi întâmpină pe turişti cu locuri şi peisaje spectaculoase, cu un parc naţional, o amplă reţea de trasee turistice şi localnici primitori. În cadrul primelor patru ediţii ale „Şcolii de Mers pe Munte”, 1.000 de persoane au participat la acţiunile programului.

 

Echipamentul specific de bază, suport cursuri, cazarea şi mesele, asigurate în mod gratuit de organizatori

La “Şcoala de Mers pe Munte”, susţinută financiar de Coca-Cola HBC România şi dezvoltată de Asociaţia Tăşuleasa Social, se poate înscrie orice persoană dornică să îşi însuşească un stil de viaţă activ prin acumularea de cunoştinţe necesare mersului pe munte şi prin punerea acestora în practică. În urma unui proces de selecţie, se vor forma 8 grupe, a câte 25 de persoane, şi vor participa la cursuri teoretice organizate pe parcursul a două zile în campusul Tăşuleasa Social, urmate de două zile de drumeţii cu campare în natură. Echipamentul specific de bază, suport cursuri, cazarea şi mesele vor fi asigurate în mod gratuit de către organizatori. Drumeţiile se vor desfăşura sub supravegherea unor instructori profesionişti, care au o vastă experienţă în organizarea de drumeţii montane. Mai multe informaţii despre proiect pot fi obţinute accesând următoarele linkuri: www.tasuleasasocial.ro/proiecte/scoala-de-mers-pe-munte/, www.facebook.com/scoalademerspemunte, www.facebook.com/events/396309724546372/, www.facebook.com/tasuleasasocial .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile pentru „Şcoala de Mers pe Munte”, ediţia a V-a.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început înscrierile pentru „Şcoala de Mers pe Munte”, ediţia a V-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei