Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Viorica Dăncilă consideră că Gheorghe Flutur dă dovadă de ipocrizie când cere actualului Guvern rezolvarea problemei proiectului „Utilităţi și mediu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Viorica Dăncilă, consideră că președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, dă dovadă de ipocrizie atunci când solicită actualului Guvern rezolvarea în totalitate a problemelor financiare ale localităţilor care trebuie să ramburseze creditul contractat pentru proiectul „Suceava – utilităţi și mediu la standarde europene”. Viorica Dăncilă a fost prezentă luni și marţi într-o vizită de lucru în judeţul Suceava, alături de miniștrii Finanţelor și Sănătăţii, Eugen Teodorovici și Sorina Pintea. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută ieri, la Primăria Frasin, premierul Viorica Dăncilă a declarat că a văzut că anumite persoane scriu scrisori prin care solicită Guvernului să rezolve această problemă. Declaraţia premierului României vine după ce Gheorghe Flutur i-a transmis o scrisoare ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, prin care i-a solicitat acestuia să analizeze posibilitatea preluării la datoria publică a statului a soldului creditului aferent acestui proiect.

„Am văzut că sunt anumite persoane, chiar președintele Consiliului Judeţean, care scriu scrisori foarte frumoase. Probabil că și-a greșit vocaţia. Dar dumnealui dă dovadă de o foarte mare ipocrizie. Această problemă e din 2002 – 2003. De atunci au fost foarte multe Guverne, a fost și guvernarea dumnealui și nu au găsit o soluţie. Dar acum solicită la alţii să găsească soluţii. Bineînţeles că noi ne vom apleca asupra acestei probleme, astfel încât comunităţile respective să poată să-și desfășoare activitatea în condiţii normale. De asemenea, vreau să-i mulţumesc și domnului Ioan Stan pentru implicarea lui în căutarea de soluţii pentru această problemă, dar și pentru alte probleme ale judeţului”, a declarat Viorica Dăncilă, care a spus că actualul Guvern a găsit soluţia pentru a rezolva problemele localităţilor din acest proiect.

 

Eugen Teodorovici: Nu prin scrisori de acest tip rezolvăm, ci prin preluarea problemelor de la nivel local

La rândul său, ministrul Finanţelor publice, Eugen Teodorovici, a spus în aceeași conferinţă de presă că a primit scrisoarea transmisă de Gheorghe Flutur, subliniind că partidul acestuia a fost la guvernare și a avut posibilitatea să rezolve problema acestui proiect. „Cineva știa că o să venim în judeţ și s-a apucat să scrie scrisori. Cred că adresele din București ale Ministerului de Finanţe și ale altor ministere sunt cunoscute de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. A fost de foarte multe ori la București, a fost chiar la guvernare și a avut șansa, între ghilimele, să taie din veniturile românilor din toată ţara. Deci nu prin scrisori de acest tip rezolvăm, ci prin preluarea problemelor de la nivel local, prin discutarea lor și prin găsirea unor soluţii foarte clare și imediate. Și mă bucură că senatorul Ioan Stan a preluat această problemă de la nivelul judeţului Suceava”, a precizat Eugen Teodorovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viorica Dăncilă consideră că Gheorghe Flutur dă dovadă de ipocrizie când cere actualului Guvern rezolvarea problemei proiectului „Utilităţi și mediu”.
 Vizualizări articol: 2298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Viorica Dăncilă consideră că Gheorghe Flutur dă dovadă de ipocrizie când cere actualului Guvern rezolvarea problemei proiectului „Utilităţi și mediu”1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei