Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asfaltările din municipiul Suceava continuă în mai multe zone

Miercuri, 22 Mai 2019 (15:21:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de reparaţii şi modernizări stradale, care cuprinde intervenţii la peste 100 de străzi din municipiul reşedinţă de judeţ, din toate cartierele, continuă în forţă, cu cele patru firme care au semnat contractul cu Primăria Suceava.

„Continuăm cu programul de asfaltare din acest an, am terminat lucrările de modernizare pe strada Dragoş Vodă, în Centru, pe strada Eroilor din Burdujeni se toarnă strat de uzură, la fel şi pe Biruinţei, în Iţcani. Se lucrează în zona centrală, unde am terminat Curtea Domnească, şi se continuă pe Dimitrie Onciul, Meseriaşilor şi străduţele adiacente din acea zonă. De asemenea, se lucrează pe strada Putna, la Gară, dar şi în cartierul George Enescu, în zona Lazăr Vicol - Zorilor”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

O lucrare mult aşteptată, de refacere a străzilor afectate de lucrările de termoficare din cartierul Zamca, a demarat începând de marţi, pe strada Grigore Ureche.

„Îi asigur pe locuitorii din cartierul Zamca, pe care i-am chinuit foarte mult cu lucrările de termoficare, la care am avut ghinionul să lucrăm cu o firmă de la Bucureşti care a câştigat licitaţia şi care ba lucrează, ba nu lucrează, că vom asfalta toate străzile afectate în acest an, începând cu Grigore Ureche, Octav Băncilă, Ion Neculce, Dimitrie Cantemir, Vişinilor etc.” a spus Ion Lungu.

Lucrările de termoficare din Zamca au început de aproximativ trei ani, printr-un program guvernamental, dar au fost mult întârziate de lipsa finanţărilor de la nivel central, care reprezentau 70% din costurile totale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltările din municipiul Suceava continuă în mai multe zone.
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asfaltările din municipiul Suceava continuă în mai multe zone0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei