Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Muzeul Bucovinei organizează proiectul Artă şi Artefacte, pentru copii de 10-14 ani

Miercuri, 22 Mai 2019 (15:11:04)

Muzeul Bucovineiorganizează, în perioada 24 iunie – 5 iulie, ediţia a IV-a a proiectului Artă şi Artefacte, proiect care vizează diversificarea paletei cultural-educative şi a lecţiilor de istorie pentru publicul tânăr.

Atelierul de arheologie experimentalăArtă şi Artefacte va fiorganizat pe două module: modul I - Cultura Cucuteni, pentru săptămâna 24 - 28 iunie, şi modul II - Cultura Greacă, pentru săptămâna 1-5 iulie, cu program la alegere, dimineaţă sau după-amiază, în funcţie de opţiunea selectată.

La atelierul de arheologie experimentală pot participacopii cu vârste între 10 şi 14 ani pasionaţi de istorie şicu înclinaţii artistice.

Înscrierile se realizează în perioada 23 mai – 21 iunie 2019, la sediul Muzeului de Istorie, din str. Ştefan cel Mare, nr. 33, Suceava, în limita locurilor existente.

Taxa de participare: 30 de lei /modul/copilşi include materialele folosite la ateliere – lut pentru olărit, culori acrilice şi tempera, instrumente de lucru, pânză pentru costume şi diverse accesorii etc.Atelierul se va desfăşura la Muzeul de Istorie, str. Ştefan cel Mare nr. 33, Suceava, în Sala Pedagogică.

Copiii care vor participa la atelierul de arheologie experimentală vor putea dobândi cunoştinţe despre: tainele arheologiei, descoperiri arheologice celebre, Cultura Cucuteni şi Cultura Greacă (noţiuni generale, artă şi artefacte, legende şi mituri). Pe parcursul atelierului, copiii vor fi implicaţi în activităţi practice - desen, modelaj, pictură şi activităţi interactive - jocuri de descoperire, trasee culturale, jocuri de cunoaştere etc.

Proiectul a fost conceput special pentru a permite familiarizarea cu patrimoniul cultural local deţinut de Muzeul Bucovinei şi ca mijloc de educaţie alternativă pentru copiii cu vârste între 10 şi 14 ani.

Relaţii la: Muzeul de Istorie, str. Ştefan cel Mare, nr. 33, Suceava, tel.: 0230/216439şi pe pagina web a muzeului, www.muzeulbucovinei.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzeul Bucovinei organizează proiectul Artă şi Artefacte, pentru copii de 10-14 ani.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzeul Bucovinei organizează proiectul Artă şi Artefacte, pentru copii de 10-14 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei