Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Nu iartă nimic

Hoţii l-au călcat pe omul de afaceri Ştefan Mandachi. I-au furat roţile de la maşinile distruse în accidente şi folosite ca decor la autostrada de un metru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hoţii l-au călcat pe omul de afaceri Ştefan Mandachi. Este un furt atipic şi s-a comis cel mai probabil pe timp de noapte.

Mai exact, hoţii au furat roţile de la două maşini avariate în urma unor accidente şi folosite pe post de decor la autostrada de un metru.

„Toate roțile de la Logan erau furate. Evident, și roțile de la BMW furate, că altfel nu se asortau. Au jecmănit și oglinzile. Buuun așa! Am decis ca, de data asta, să-i dau pe mâna Poliției pe hoțomani. Mă mir că n-au venit cu remorca să ridice ambele mașini, măcar știau o treabă. În fotografii se văd roțile turtite. Nu ar fi putut fi duse decât la fier vechi pentru câțiva lei, așa că dacă sunt colectori de fier vechi de bună credință, dați-mi roțile înapoi (vă plătesc eu paguba) și dați informații Poliției despre tâlhari. Îmi vreau roțile ondulate înapoi!”, a scris Ştefan Mandachi pe contul său de facebook.

Omul de afaceri a spus că nu este pentru prima dată când constată acte de vandalism sau furtişaguri la ceea ce se găseşte lângă metrul de autostradă de la Cumpărătura.

„Acum ceva vreme, niște înapoiați mintal au dat cu piciorul în borna pe care era inscripționat <1 Metru Autostradă>. Și au spart-o. M-am făcut că nu văd. Când m-au întrebat jurnaliștii dacă a fost vandalizată borna, am spus că nu, poate a fost de vină vântul. A doua oară, alți dilimani au deschis capota de la Logan și au furat carburatorul, jigleoarele și nu mai știu ce alte pompe, că nu mă pricep. Au șterpelit efectiv piesele de la motor. Ba mai mult, au forțat ușile ca să le smulgă din balamale. Din nou, m-am făcut că nu văd. Mai apoi, de la BMW, alți ocnași (sau poate aceiași) au furat oglinzile și panoul cu siguranțe electrice, cablurile electrice și bara din față. Am tăcut din nou. La fel și atunci când am găsit gunoaie, doze, ambalaje, șervețele folosite în ambele mașini, tomberonizate”, a descris Ştefan Mandachi incidentele pe care le-a constatat de-a lungul timpului.

Acesta a precizat că cele două mașini tamponate au rolul de a-i avertiza pe şoferi despre drumurile catastrofale pe care circulă.

„Autoturismele bușite sunt expuse în ideea de a-i trezi pe cei indiferenți, care hibernează și se prefac că nu înțeleg ce pericole planează pe străzile morții din România. Aceste două mașini sunt foarte importante pentru mine și de fiecare dată când le văd (deși vin foarte des în ”vizită”) mă încearcă o panică, pentru că realitatea pare desprinsă dintr-un film horror. Dar îmi sunt și foarte dragi, pentru că am convingerea că au produs o doză mare de conștientizare pentru mulți români, care s-au holbat cu luare aminte la ele și le-au pozat respectuos. Cu băgare de seamă. Este vorba despre o vechitură de BMW Seria 3 și un hârb de Logan. Le-am cumpărat pe câțiva lei, și din 15 martie stau cuminți la autostradă. Pentru mine, valoarea lor este nemăsurată”, a mai precizat Ştefan Mandachi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii l-au călcat pe omul de afaceri Ştefan Mandachi. I-au furat roţile de la maşinile distruse în accidente şi folosite ca decor la autostrada de un metru.
 Vizualizări articol: 3232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoţii l-au călcat pe omul de afaceri Ştefan Mandachi. I-au furat roţile de la maşinile distruse în accidente şi folosite ca decor la autostrada de un metru5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei