Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi repetate

Tânăr trimis după gratii, după ce a spart peretele unei locuințe de unde a încercat să fure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani din comuna Berchișești, aflat de mai mult timp în colimatorul polițiștilor, a fost reținut 24 de ore după gratii după ce a forțat intrarea în locuința unei femei, de unde a încercat să fure.

Alarma a fost dată de un bărbat din comună, care marți, în jurul orei 11.30, a sunat la 112, anunțând faptul că locuința unei femei din localitate a fost forțată de o persoană necunoscută, cu scopul de a fura din interior. Un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliție Berchișești a ajuns în scurt timp la fața locului, demarând cercetările. Având în vedere modul în care a acționat și mai multe furturi comise cu un mod de operare asemănător, polițiștii au ajuns la Florin Adrian Cherariu, un tânăr de 20 de ani din comună, refăcând traseul parcurs de individ. S-a stabilit astfel că în jurul orei 11.00, tânărul a pătruns în perimetrul locuinței femeii, a distrus parțial peretele exterior al casei  prin scoaterea mai multor bucăți din lemn, după care a pătruns în locuință, unde a răvășit mai multe lucruri. În urma unui calcul preliminar, prejudiciul creat în urma distrugerii parțiale a peretelui exterior este de circa 300 de lei.

Tânărul este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”tentativă la furt calificat” și ”distrugere”. Activitatea infracțională a tânărului, care în anii trecuți a comis mai multe furturi, și existența posibilității ca acesta să comită alte fapte penale au dus la emiterea pe numele său a unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. El a fost audiat în cursul zilei de marți de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care au luat decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr trimis după gratii, după ce a spart peretele unei locuințe de unde a încercat să fure.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr trimis după gratii, după ce a spart peretele unei locuințe de unde a încercat să fure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei