Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Oradea

„Robotics Championship” le-a adus premii consistente studenților suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Roboții studenților Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) s-au descurcat excelent la cea de-a IX-a ediție a competiției studentești internaționale „Robotics Championship”, desfășurată la Universitatea din Oradea, în perioada 3-5 mai 2019.

La acest consurs, USV a fost reprezentatăde trei echipe de studenți ai        Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, coordonate de șef lucrări dr. ing. Remus Prodan și șef lucrări dr. ing. Adrian Petrariu.

Echipajele au obținut o serie de premii la probele Line Follower Classic, Turbo, Drag Race, Enhanced, Turbo Special, Mini Sumo, Micro Mouse, Freestyle.
Cu cinci distincții s-a întors echipa InelX, formată din studenții Alexandru Ilie Maciuc, David Gherasim, David Burlă, Denis Copilu, Alexandru Duduman, Cristian Pamparău, Ștefan Adrian Onica, Sorin Cosovan, Andrei Vișan.

Elevii și-au adunat în palmares locul I la Line Follower Enhanced, locul I la Line Follower Turbo Special, locul II la Line Follower Turbo, locul III și locul IV la Freestyle, locul II și locul IV la Micro Mouse.

De asemenea, echipa TechM, formată din studenții Beniamin Macsim, Cristi Miron, Cristian Murariu, au ocupat locul III la proba Micro Mouse.

Premiată a fost și echipa Electro Racers (studenții: Alexandru Bilius, Liviu Popovici, Cristi Catalin Mandici, Petru Ionuț Șandru) - locul I la proba Mini Sumo și locul II la proba Mini Sumo.

Potrivit reprezentanților USV, ”activitatea de robotică competițională a studenților din USV a cunoscut un salt calitativ important, ca urmare a implicării prof. dr. ing. Adrian Graur. Astfel, echipajul a avut la dispozitie spațiul și echipamentele necesare pentru desfășurarea activității de pregătire a concursurilor și a activității curente din cadrul Clubului de Robotică al USV”.

Pagina web de prezentare a competiției se află la adresa https://rc.univoradea.ro/ro/

Inițiativa acestui concurs a pornit și încă este susținută de către studenții și profesorii Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică, de la Oradea/ catedra de Mecatronică și Robotică.
Prin organizarea acestui concurs, organizatorii vor să deschidă colaborări internaționale între studenți și companii, în vederea asigurării dezvoltării noii generații de ingineri, programatori și proiectanți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Robotics Championship” le-a adus premii consistente studenților suceveni.
 Vizualizări articol: 1213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Robotics Championship” le-a adus premii consistente studenților suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei