Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nota de plată

Studentul care şi-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuţit va sta după gratii aproape şapte ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Raul Chiforescu, studentul în vârstă de 20 de ani care şi-a ucis tatăl înainte de Crăciun, şi-a aflat ieri pedeapsa. Magistraţii de la Tribunalul Suceava au considerat că tânărul trebuie să stea după gratii timp de 6 ani şi 8 luni. Procesul s-a finalizat foarte rapid, asta şi pentru că Raul Chiforescu a recunoscut totul. Trebuie spus totuşi că soluţia de ieri nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava, fie de tânăr, fie de reprezentanţii Parchetului. Raul Chiforescu se află în arest preventiv de pe 22 decembrie 2018 şi probabil că va ieşi din spatele gratiilor după ce îşi va ispăşi pedeapsa.

Tragedia pentru care a fost condamnat Raul Chiforescu s-a petrecut în seara zilei de 21 decembrie. În acea zi, Florin şi Nicoleta Chiforescu, din Dorna Candrenilor, au mers la Vatra Dornei împreună cu fiul lor, Raul, la cumpărături. Spre seară, cei trei s-au întors acasă, iar mama a început să trebăluiască prin casă, în timp ce tatăl şi fiul s-au cinstit cu vin.

După ce au băut circa 2,5 litri de vin, între cei doi au intervenit discuţii contradictorii. Tatăl i-a reproşat băiatului relaţia cu o fată, iar de aici lucrurile au degenerat, cu toate încercările mamei de a aplana conflictul.

La un moment dat, cei doi au început să se îmbrâncească şi să se lovească, iar Raul a pus mâna pe un cuţit cu o lamă de 32,5 centimetri şi şi-a lovit tatăl în partea stângă a toracelui, în zona inimii. Florin Chiforescu s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, iar soţia acestuia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

La Dorna Candrenilor s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Vatra Dornei, dar în ciuda eforturilor făcute, Florin Chiforescu, de 42 de ani, nu a mai putut fi salvat.

În timp ce tatăl se zbătea şi îşi dădea ultima suflare, fiul acestuia s-a retras în propria cameră, acolo unde a şi fost găsit. Pentru că avea leziuni pe corp, Raul Chiforescu a fost transportat la Spitalul Vatra Dornei, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, tânărul, în vârstă de doar 20 de ani, a fost preluat de un echipaj al poliţiei pentru a fi audiat de un procuror criminalist.

Raul Chiforescu, care absolvise cursurile Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei şi era student în anul doi la o facultate din Cluj, a explicat că totul s-a cauzat consumului de băuturi alcoolice şi că regretă totul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studentul care şi-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuţit va sta după gratii aproape şapte ani.
 Vizualizări articol: 6421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Studentul care şi-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuţit va sta după gratii aproape şapte ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei