Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Analize și planuri remediale după evaluarea națională a elevilor de la a II-a, a IV-a și a VI-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 19.000 de elevi suceveni din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a susțin în luna mai evaluările naționale, testări introduse pentru a urmări evoluția elevilor pe parcursul gimnaziului.

În această săptămână susțin probe elevii de clasa a II-a (limba română și limba maternă – 7 mai, citire - 8 mai,  matematică - 9 mai, limbă română pentru minorități - 10 mai), urmând ca săptămâna viitoare să fie evaluați elevii de clasa a IV-a (limba română - 14 mai, matematică - 15 mai și limba maternă - 16 mai). La clasa a VI-a, testele sunt programate în zilele de 22 și 23 mai 2019.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava, „fiecare unitate școlară va analiza rezultatele obținute pe baza cărora vor fi elaborate planuri remediale și/ sau planuri individualizate de învățare. Datele statistice de la nivelul fiecărei unități de învățământ vor fi cuprinse în rapoarte înaintate către IȘJ Suceava și vor sta la baza unei analize la nivel județean, precum și a măsurilor reglatoare”.

De menționat că rezultatele obținute la aceste evaluări nu se afișează și nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei.

”În județul Suceava, vor participa la aceste evaluări 19.790 de elevi, după cum urmează: 7.078 la clasa a II-a, 7.277 la clasa a IV-a și 7.078 la clasa a VI-a, în 163 de unități școlare. IȘJ Suceava va coordona desfășurarea examenelor, prin Comisia Județeană”, a informat Cristian Cuciurean, inspector școlar general, prin intermediul unui comunicat de presă.

În document se mai arată că printre măsurile de organizare ale IȘJ Suceava se numără: asigurarea necesarului de profesori evaluatori în școli, gestionarea deciziilor de constituire a comisiilor din unitățile de învățământ, transmiterea informațiilor și a instrucțiunilor cu rol de eficientizare a procesului, monitorizarea prin control tematic a desfășurării probelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Analize și planuri remediale după evaluarea națională a elevilor de la a II-a, a IV-a și a VI-a.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Analize și planuri remediale după evaluarea națională a elevilor de la a II-a, a IV-a și a VI-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei