Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tangibile titluri de campioană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate că nu e tocmai cușer să afirm că din cauza lui Donkor a pierdut Craiova meciul cu FCSB, așa că nuanțez: fără Donkor, cele două goluri primite de olteni nu ar fi existat. Foarte posibil ca oaspeții să fi găsit alte posibilități de a vârî mingea în plasă, cert e că n-ar fi beneficiat de acel penalty și nici de acea deturnare a mingii din drumul său către aut de poartă. De prea multe ori Donkor a fost ”la furat” pe teren, n-are rost să mai fie suspectat de ghinion. Ghanezul e slab și pace, indiferent de ce-ar spune Mangia și Papură în apărarea lor. Iar în apărarea Craiovei, un astfel de jucător n-ar fi trebuit niciodată să-și găsească loc. A doua zi, cei de la Astra au ținut să-i demonstreze lui Petrescu că ei sunt în vacanță indiferent de adversar, nu doar cu Gigi creditorul. Sunt absolut de acord cu Deac, ar fi o prostie ca echipa lui să mai piardă titlul, dar problema nu se pune în termenii ”un punct din șase”, căci în ultima etapă e vorba totuși de meci direct, ci de faptul că o partidă pe teren propriu cu actuala echipă din Bănie nu poate fi pierdută de o trupă cu pretenții de campioană.

În vremea cavalcadei pe ploaie de la Giurgiu, vremea era bună în Albion, suficient de bună cât să-i permită lui Kompany cel mai frumos și totodată cel mai important gol al carierei! Acest Chiricheș al lui City, care mai mult e accidentat decât joacă, se poate retrage liniștit, toată lumea își va aminti de pecetea sa asupra unui titlu de campioană obținut în urma unei curse umăr la umăr cu Liverpool, în condițiile în care ”cormoranii” și-au depășit deja recordul de puncte în prima ligă engleză, indiferent cum s-ar fi numit ea de-a lungul timpului. Înaintea ultimei etape, Liverpool are 94 de puncte, iar de când s-a trecut la sistemul cu 3 puncte la victorie, în sezonul ‘81-’82, o singură dată a mai atins 90. Iar înainte, cel mai de succes sezon a fost în ’78-’79, ultimul în care se încununa golgeter Dalglish, când punctajul a fost de 68 de puncte, dar care ar fi devenit 98 cu 3 puncte la victorie. Deci cu unul mai mult decât ar putea atinge acum trupa lui Klopp, numai că atunci erau și 4 etape în plus. Așadar, prin prisma randamentului, Liverpool este aproape să piardă un campionat în care a fost mai bună ca niciodată. Să recunoaștem, greu de dus, după aproape 30 de ani de abstinență și după celebra alunecare a lui Gerrard de acum 5 ani...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tangibile titluri de campioană.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tangibile titluri de campioană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei