Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Impact

Cinci persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier la Păltinoasa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci persoane au fost rănite şi au ajuns la spital marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 17, în zona localităţii Păltinoasa. În accident au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit, după ce unul dintre acestea a pătruns pe contrasens, acroşând lateral un altul care circula regulamentar.

Accidentul a fost anunţat în jurul orei 07.45, la locul impactului intervenind reprezentanţii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, cu autospeciala de accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, beneficiind şi de sprijinul a două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Poliţiştii au stabilit că în jurul orei 07.35, în timp ce un bărbat de 29 de ani, din municipiul Suceava, conducea un autoturism Ford Focus pe DN 17, având direcţia de deplasare dinspre Gura Humorului către Suceava, ajuns în dreptul Depozitului de Materiale de Construcţii „Nemţoiu” din afara localităţii Gura Humorului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Mazda, condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 26 ani, din comuna Cacica. În urma impactului ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile. Impactul puternic dintre cele două maşini a dus la rănirea a cinci persoane, o femeie de 58 de ani din Ford, precum şi a altor patru persoane din cealaltă maşină, o femeie şi trei adolescenţi cu vârste de 16 şi 17 ani. Toate cele cinci persoane rănite au primit primul ajutor la faţa locului, după care au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul orăşenesc Gura Humorului.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier la Păltinoasa.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier la Păltinoasa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei