Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nereguli

Lemn confiscat şi amenzi usturătoare pentru transporturi ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele efectuate de poliţişti în trafic, în cursul zilei de joi, care au dus la identificarea unor transporturi ilegale de material lemnos, s-au lăsat cu confiscări şi  amenzi care îi descurajează pe cei care încearcă să practice astfel de activităţi.

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit joi, înainte de ora 12.00, pe DJ 209G, în localitatea Straja, o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Straja, care transporta material lemnos. În urma solicitării actelor de transport, şoferul a declarat că nu deţine un aviz de însoţire a lemnului transportat. Autoutilitara a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Brodina, unde personalul silvic a făcut inventarierea lemnului, stabilindu-se o cantitate de 1,2 metri cubi de cherestea de răşinoase.

Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 802 lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul ocolului silvic, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Câteva ore mai târziu, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul aceleiaşi secţii de poliţie a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din Vicovu de Sus o autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Rădăuţi, care transporta material lemnos. La verificarea documentelor de transport prezentate de şofer, poliţiştii au avut suspiciuni privind volumul transportat, astfel încât încărcătura a fost inventariată la sediul Ocolului Silvic Putna. Personalul silvic a constatat aici că în maşină se afla cantitatea de 7,42 metri cubi lemn de fag şi paltin, constatându-se astfel diferenţe notabile faţă de valorile înscrise în aviz. Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 1.183 de lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul  Ocolului Silvic Putna. Bărbatul a fost sancţionat la rândul său contravenţional cu o amendă în valoare de 4.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lemn confiscat şi amenzi usturătoare pentru transporturi ilegale.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lemn confiscat şi amenzi usturătoare pentru transporturi ilegale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei