Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

Ecaterina Andronescu a anunţat că 76 de şcoli sucevene vor primi bani pentru amenajarea de WC-uri tip containere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că 76 de unităţi şcolare din judeţul Suceava vor primi fonduri pentru amenajarea de grupuri sanitare în sisteme modulare, tip containere. Ecaterina Andronescu a spus în cadrul unei conferinţe susţinute la sediul PSD Suceava că ministerul pe care îl conduce are, la nivel naţional, o sumă totală de 65 de milioane de lei pentru amenajarea unor astfel de grupuri sanitare.

„Am venit cu lista celor 76 de şcoli din judeţul Suceava care au grupuri sanitare în curte şi care vor primi resursele necesare pentru a rezolva această problemă, care evident că nu ne place. Voi lăsa lista cu şcolile şi sumele aferente domnului inspector general, sume care apoi vor fi transferate către primari”, a declarat Ecaterina Andronescu. Ea a explicat că sumele vor fi alocate de la Ministerul Educaţiei, iar apoi, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, vor ajunge la primării, acestea fiind cele care urmează să realizeze lucrările. „Sumele nu sunt identice, pentru că sunt cazuri şi cazuri. Am împărţit şcolile în şcoli care au mai puţin de 50 de elevi, unde nu trebuie să faci tot atâtea cabine ca în şcolile care au peste 100 de elevi. Iar sumele vin proporţional în funcţie de numărul de elevi”, a mai declarat ministrul Educaţiei.

Ecaterina Andronescu a spus că după primirea fondurilor, primarii vor trebui să găsească cele mai bune soluţii pentru montarea acestor sisteme modulare cu grupuri sanitare, inclusiv prin construcţia unei fose septice acolo unde nu există reţea de canalizare.

Andronescu a spus că toate aceste sisteme modulare vor avea termoizolaţie şi vor fi racordate la sistemele de încălzire ale unităţilor şcolare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ecaterina Andronescu a anunţat că 76 de şcoli sucevene vor primi bani pentru amenajarea de WC-uri tip containere.
 Vizualizări articol: 1764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ecaterina Andronescu a anunţat că 76 de şcoli sucevene vor primi bani pentru amenajarea de WC-uri tip containere2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei