Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnire

Ministrul Ecaterina Andronescu s-a consultat cu directorii de şcoli cu privire la noile legi ale educaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, s-a întâlni vineri cu directorii şi directorii adjuncţi ai unităţilor şcolare din judeţul Suceava. După discuţii, Ecaterina Andronescu a spus că întâlnirea a avut ca subiect principal noua legislaţie din domeniul educaţiei.

„Am vorbit despre acest document pe care l-am lansat în urmă cu câteva săptămâni şi pe care îl dezbatem public, un document pe care l-am denumit <Educaţia ne uneşte>. Consider că discuţia cu directorii a fost una foarte bună. Au fost şi probleme ridicate, întrebări puse de directori, sugestii pe care ni le-au făcut pentru viitoarea legislaţie de învăţământ”, a declarat ministrul Educaţiei. Ecaterina Andronescu a spus că ministerul pe care îl conduce va promova în Parlament trei proiecte de lege pentru acest domeniu, unul pentru învăţământul preuniversitar, unul pentru învăţământul superior şi un statut al personalului didactic. „Nu a fost nici o problemă contrară acestui subiect. Prin acest document, dar şi prin dotările aferente vrem să schimbăm modalitatea de predare, să facem lecţiile mai atractive pentru elevi, să-i determinăm să fie mai interesaţi de ceea ce li se predă şi mai ales să-i învăţăm ce să facă în viaţa lor cu ceea ce li se predă în viaţa lor”, a explicat Ecaterina Andronescu.

Ea consideră că discuţia pe care a avut-o la Suceava cu directorii de unităţi şcolare a fost extrem de utilă, iar propunerile făcute vor fi analizate, pentru ca mai apoi să fie preluate în viitorul proiect de lege a învăţământului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Ecaterina Andronescu s-a consultat cu directorii de şcoli cu privire la noile legi ale educaţiei.
 Vizualizări articol: 1817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Ministrul Ecaterina Andronescu s-a consultat cu directorii de şcoli cu privire la noile legi ale educaţiei2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei