Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Concert extraordinar al Paulei Seling şi Filarmonicii de Stat Botoşani, duminică, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşitul de săptămână stă sub semnul muzicii la Iulius Mall Suceava. Sucevenii sunt aşteptaţi la un Concert Pascal. Este invitaţia specială pe care îndrăgita destinaţie de shopping şi relaxare o lansează clienţilor săi, duminică, 5 mai. De la ora 19.00, muzica va face din nou spectacol la etajul mallului, sub forma unui concert susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani. Invitată specială este interpreta Paula Seling, una dintre vocile simbol ale peisajului muzical românesc.

Ritmurile vor prinde viaţă prin interpretarea virtuoasă a instrumentiştilor din Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu. Evenimentul muzical oferit de Iulius Mall aduce în atenţia publicului partituri celebre, dar şi prilejul de a o asculta live pe cântăreaţa Paula Seling, interpretând melodiile atât de iubite, printre care „Ploaie în luna lui Marte”, „Trurli” şi „Timpul”.

 

Târg de Antichităţi

Fiecare zi din acest weekend aduce evenimente atractive la Iulius Mall. De vineri până duminică inclusiv, parterul Iulius Mall Suceava primeşte din nou colecţionarii din toate zonele ţării, participanţi la Târgul de Antichităţi. Pasionaţii pot descoperi nenumărate piese a căror frumuseţe s-a amplificat în timp: piese de mic mobilier, numismatică, filatelie, argintărie, porţelanuri, bijuterii, viniluri, decoraţiuni şi alte obiecte cu patina timpului.

Cei mici se vor putea bucura din plin de ultimele zile de vacanţă, la Iulius Mall. Pe lângă spaţiile de joacă, sâmbătă, de la orele 14.00 şi 15.00, sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie, susţinute de Creativ & Deco. De această dată vor realiza un ceas pictat, care să le arate ora exactă pentru a pleca la şcoală. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert extraordinar al Paulei Seling şi Filarmonicii de Stat Botoşani, duminică, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert extraordinar al Paulei Seling şi Filarmonicii de Stat Botoşani, duminică, la Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei