Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cine greşeşte? Şi unde?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În "Gazeta sporturilor" de ieri, domnul Becali Gheorghe se mai preface încă o dată că înţelege despre ce e vorba în fotbalul de (înaltă) performanţă şi face o afirmaţie cu iz de promisiune: că începând din sezonul viitor o să dea salarii de 400.000 de euro pe an fotbaliştilor de la FCSB (hai să-i zic şi eu aşa, măcar acum, când cică o nouă hotărâre judecătorească nu le mai permite nici celorlalţi să-şi zică "Steaua"!), adică în jur de 40.000 pe lună. Pentru cei care se miră şi se întreabă cum să le dai aşa salarii unor împiedicaţi care par absolut rătăciţi pe gazon, trebuie menţionat că dl Becali zice că nu păstrează în lotul despre care e vorba decât câţiva băieţi din actuala formula, urmând să primenească lotul cu fotbalişti adevăraţi. Ajunşi aici, se cuvine să reamintim o ştire din acelaşi ziar de cu vreo două, trei zile mai devreme, din care am aflat că într-adevăr dl Becali a investit cel mai mult din toată România în fotbalişti în ultimii 7 ani: aproximativ 25 de milioane de euro. O-ho-ho!, ar zice cei care n-au habar de fotbalul mondial (o lume perfect paralelă cu asta de tot rahatul de la noi), în care pentru un fotbalist cu adevărat mare se plătesc sume de peste 200 de milioane. Cu "investiţia" sa, dl Becali i-ar face pe investitorii ăia adevăraţi de dincolo cel mult să facă pe ei de râs: cu cele 25 de milioane nu poţi cumpăra nici măcar o rezervă de fundaş cât de cât performant! Iar dacă printre domniile voastre se află măcar un singur om care crede că Becali va inventa zeci ori sute de milioane pentru achiziţii, îl rog să îl caute cu toată încrederea pe doctorul Paziuc. Din toată povestea, un singur lucru stă cu adevărat în picioare, anume concluzia la care a ajuns ciobanul-investitor: că şi dacă trece de tururile preliminare, în oricare din cupele europene, dacă o ajunge în play-off, îl aşteaptă nişte bătăi soră cu moartea. Aşa, cam de 25 de milioane investiţi în 7 ani!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine greşeşte? Şi unde?.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cine greşeşte? Şi unde?3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei