Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a prăbuşit asfaltul

Crater imens apărut pe o strada din Suceava recent asfaltată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adevărat crater a apărut pe o stradă din municipiul Suceava care a fost modernizată capital în toamna anului trecut. Este vorba de strada Bogdan Vodă, din zona Zamca, despre care s-a scris şi vorbit mult în toamna anului trecut, după ce constructorul a trasat nouă treceri de pietoni, pe o lungime de doar circa 300 de metri.

Craterul cu diametrul de aproximativ patru metri a apărut la capătul străzii Bogdan Vodă, în faţa gardului unei case. 

Oamenii care stau pe această stradă au semnalat că groapa care se adânceşte de la zi la zi este un pericol public. Oamenii care stau în zonă au copii care circulă zilnic pe acolo, plus că şi un şofer care nu ştie zona ar putea ajunge cu maşina în groapă.

Craterul a fost deocamdată doar încadrat şi semnalizat.  

Interesant este că înainte de lucrările de asfaltare pe această stradă a fost schimbată şi reţeaua de canalizare. Având în vedere că problema a apărut într-un singur loc de pe strada Bogdan Vodă este probabil ca spărtura să fi fost cauzată de o infiltraţie masivă de sub asfalt. Cert este că problema este una majoră şi ar trebui rezolvată în scurt timp.

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi ne-a declarat că problema a fost semnalată ACET Suceava, fiind probabil a fi provocată de o avarie subterană. Specialiştii de aici sunt cei mai în măsură să stabilească ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o asemenea degradare a asfaltului. Totuşi, în rest asfaltul de pe strada Bogdan Vodă se prezintă bine, astfel că este posibil ca firma care a asfaltat drumul să nu aibă vină pentru ce s-a întâmplat.

Lucian Harşovschi a mai spus că problema va trebui rezolvată urgent, la începutul săptămânii viitoare. 

Strada a fost asfaltată cu aproximativ 50.000 de euro, la un preţ de 42% din valoare, preciza primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în toamna anului trecut.

Explicaţia proiectantului cu privire la faptul că a trasat atât de multe treceri de pietoni a fost că pe strada Bogdan Vodă sunt multe intersecţii şi intrări la casele oamenilor, iar amplasarea zebrelor aduce după sine interdicţii de parcare şi menţine strada liberă pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului rutier şi pietonal. Oricum ar fi, soluţia cu trecerile de pietoni una lângă alta a fost total hilară şi fără o explicaţie logică.

Am constatat ieri că pe strada Bogdan Vodă parte din marcajul pietonal este deja şters.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crater imens apărut pe o strada din Suceava recent asfaltată.
 Vizualizări articol: 3408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Crater imens apărut pe o strada din Suceava recent asfaltată1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei