Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională de Informatică (liceu), de la Suceava

Duminică, 5 Mai 2019 (11:09:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) a găzduit, vineri seară, festivitatea de premiere a Olimpiadei Naționale de Informatică (liceu), competiție organizată în perioada 30 aprilie – 4 mai.

Peste 350 dintre cei mai buni programatori liceeni, aproape 50 de profesori însoțitori, peste 100 de voluntari, numeroși profesori și universitari implicați în organizare, sponsori, probe de concurs alternate cu un program turistic și cultural, sunt doar câteva dintre coordonatele competiției din acest an.

Cei mai merituoși dintre elevi au fost recompensați cu medalii, diplome și premii în bani. S-au acordat 178 de medalii de aur, argint și bronz și Premii I, II, III și mențiuni oferite de Ministerul Educației Naționale, pentru fiecare clasă, distincțiile oferite de ministerul de resort fiind cele mai importante.

Alături de parlamentari și autorități locale și județene, la festivitatea de vineri seară a participat și Ecaterina Andronescu, ministrul educației.

 

  • Premiile lotului sucevean

 

Cele mai multe premii au fost adjudecate de lotul bucureștean, numărul elevilor participanți din Capitală depășind 25% din totalul competitorilor.

Județul Suceava a fost reprezentat în competiție de 12 elevi de liceu.

La clasa a IX-a, Andreea Țebrean - Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava a obținut medalie de argint, eleva fiind pregătită de prof. Ovidiu Marcu și prof. Daniela Marcu. De la același colegiu, Bogdan Rusu (prof. Veronica Raluca Costineanu, prof. Giorgie Daniel Vlad, prof. Liviu Vasile Pînzaru) a primit medalie de bronz.

Tot cu bronz a fost recompensat și Alexandru Borgovan - Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei (prof. Suzana Șestac, prof. Paul Bereholschi).

La clasa a X-a, Andrei Cibotariu - Colegiul Național „Ștefan cel Mare” (prof. Veronica Raluca Costineanu, prof. Giorgie Daniel Vlad, prof. Liviu Vasile Pînzaru) a obținut mențiune din partea Ministerului Educație și medalie de argint.

La clasa a XI-a, Daniel Todașcă - Colegiul Național „Ștefan Cel Mare” (prof. Adrian Petrișor, prof. Veronica Raluca Costineanu) și-a adjudecat medalie de argint.

De asemenea, Eduard Timotei Pauliuc - Liceul Teoretic Filadelfia Suceava (prof. Narcisa Daniela Ștefănescu, prof. Silvia Steluța Hrișcă, prof. Alexandru Țifui) a obținut medalie de bronz.

La clasa a XII-a a fost laureat cu bronz Ioan Alexandru Țifui - Colegiul Național „Ștefan Cel Mare” (prof. Cristina Mihaela Hatmanu, prof. Adrian Petrișor, prof. Ovidiu Marcu).

Premiul special (concurentul cu cel mai mare punctaj din lotul sucevean) i-a revenit elevei Andreea Țebrean, din partea companiei Recrex.

De menționat că la fiecare clasă, primii cinci clasați, au primit din partea unor foști olimpici suceveni câte 400 de lei.

De asemenea, toți laureații au primit premii în bani sau vouchere din partea sponsorilor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională de Informatică (liceu), de la Suceava.
 Vizualizări articol: 3219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională de Informatică (liceu), de la Suceava4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei