Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 102 (7103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele efectuate de poliţişti în ultimele zile au dus la depistarea unor abateri grave de la codul rutier, care au fost sancţionate prompt cu dosare de cercetare penală deschis pe numele protagoniştilor. Două astfel de infracţiuni au fost depistate miercuri seara şi în cursul nopţii care a urmat, pe drumuri vizate de echipajele aflate în exercitarea unor verificări de rutină.

Miercuri seara, în jurul orei 23.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi au oprit pentru control un autoturism marca VW Golf, care circula pe DJ 291A, din direcţia Siret către Climăuţi, prin localitatea Baineţ. După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, oamenii legii au constatat că autoturismul era condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bilca, căruia i-au fost solicitate documentele personale şi ale maşinii. În urma verificării acestora şi a bazei de date a poliţiei, s-a constatat faptul că tânărul de la volan nu avea permis de conducere valabil, iar plăcuţele de înmatriculare ale maşinii aparţineau unui alt autoturism, un Opel Vectra. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Postului de Poliţie Muşeniţa.

În cursul nopţii care a urmat, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vatra Dornei au oprit în trafic autoturismul marca Audi 80, care circula pe strada Botoşel-Orata din comuna Ciocăneşti. La volanul maşinii se afla un bărbat de 53 de ani, din comuna Ciocăneşti, care, întrebat de acte, nu le-a putut prezenta poliţiştilor permisul de conducere. Poliţiştii au făcut verificări în baza de date a Poliţiei Române, constatând faptul că bărbatul de 53 de ani nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto. Acesta s-a ales cu un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei