Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 7– 13 martie
„Motanul încălţat”, la Casa de Cultură Suceava
„Motanul încălţat”, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, marţi, 12 martie, orele 9.15 şi 10.30. Miercuri, 13 martie, orele 9.30 şi 10.30.
Biletele costă 12 lei și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon  0230 523 718, și de la difuzorii din școli.
 
Joi, 7 martie
Teatrul studenţesc Fabulinus aduce un nou spectacol pe scena Universităţii din Suceava
Trupa de teatru studenţesc Fabulinus, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”, invită sucevenii la premiera noului său spectacol – „Ţîba”.
Evenimentul este programat pentru 7 martie, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt”.
Cosmin Panaite, actor al Teatrului Municipal “Matei Vişniec” Suceava, este regizorul şi coordonatorul acestui proiect realizat de Universitatea din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava. Acesta se află la a treia colaborare cu Fabulinus, după „Pisica verde” şi „Cosmic”.
Distribuţia: Artiom Creţ, Carolina Neagu, Sergiu Semenciuc, Luminita Andruh, Ludmila Mihai, Polya Zubati, Felicia Malai, Elian Agache.
Preţul unui bilet este de 5 lei.
Biletele se pot achiziţiona online pe www.ccs-sv.rowww.biletesuceava.ro, sau de la sediul CCS str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00.
 
Expoziția „Poveștea Ștrumfilor”, vernisată joi la Observatorul astronomic
Joi, 7 martie 2019, de la ora 12.00, în Observatorul astronomic, sucevenii sunt invitați la vernisarea „Poveștii Ștrumfilor”, expoziție itinerantă realizată de Delegația Generală Valonia-Bruxelles, București. Evenimentul prilejuiește o nouă întâlnire cu Eric Poppe, reprezentantul general al Delegației Valonia-Bruxelles.
Expoziția va rămâne deschisă publicului timp de o lună de zile, perioadă în care se vor desfășura ateliere, concursuri radio, tombolă, alte activități în jurul aniversării celor 60 de ani de existență a Ștrumfilor.
 
Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor Bucovineni, joi, la Biblioteca Bucovinei
Membrii Societăţii Scriitorilor Bucovineni sunt invitaţi joi, 7 martie 2019, la ora 11:00, la Sala de Artă "Elena Greculesi" a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”, pentru a participa la Gala Premiilor SSB pentru anul 2017.
Organizatori sunt Societatea Scriitorilor Bucovineni şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava.
Juriul care evaluează apariţiile editoriale din anul 2017 care poartă semnătura scriitorilor bucovineni este format în acest an din criticii literari Mircea A. Diaconu şi Isabel Vintilă, precum şi din scriitorii Doina Cernica, Liviu Dorin Clement şi Carmen Veronica Steiciuc.
Evenimentul cultural ROGVAIV, la USV
 
Asociaţia de artă „Nicolae Tonitza” (TAG), din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Suceava, Cenaclul Litere - USV şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, organizează joi, 7 martie 2019, de la ora 17:30, la Galeria de Artă a USV, Corp A, etajul I, evenimentul cultural ROGVAIV.Intrarea este liberă. Coordonator, vicepreședinte TAG, Cristina Iacob. Prezintă Delia Ioana Leizeriuc, critic de artă, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Suceava.
 
Vineri, 8 martie
Armonii de primăvară, la Galeria de Artă Rădăuți
Expoziția de pictură „Armonii de primăvară” a profesorilor de educație plastică/arte vizuale din județ și a elevilor. Vernisajul va avea loc vineri, 8 martie, la ora 16:00, la Galeria de Artă Rădăuți. Prezintă: inspector școlar pentru arte, prof. Loredana Mihaela Ceică.
 
 
Sâmbătă, 9 martie
Cum se face?
Spectacolul „Cum se face”, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava. Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vizavi de cariera pe care ne-o alegem în viață. În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Doina Teodoru, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.
 
Duminică, 10 martie
Spectacolul Pisici
Spectacolul „Pisici”, duminică, 10 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava. „Pisici” este o producție a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș. Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.
 
 
Miercuri, 13 martie
„D'ale carnavalului”, la Teatrul „Matei Vișniec”
 
„D'ale carnavalului”, miercuri, 13 martie, de la ora 19:00, la Teatrul „Matei Vișniec”. Actori: Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Horia Butnaru, Răzvan Bănuț, Cristina Flore
 
Concert cameral New Youth Trio
Concertul cameral New Youth Trio, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților - Auditorium Joseph Schmidt. Tudor Bogdan Bolnavu - vioară, Virgil Florin Prisacariu - contrabas, Dragos Andrei Cantea – pian. În program: Ludwig van Beethoven – Trio-ul cu pian în si bemol major, op. 11 Franz Schubert – Nocturnă în mi bemol major, op. 148, Serghei Rahmaninov – Trio élégiaque nr. 1 în sol minor, Giovanni Bottesini/Camillo Sivori - Gran Duo Concertante pentru vioară, contrabas și pian. Repertoriul parcurge un spectru stilistic și emoțional foarte larg, solicitând numeroase elemente de virtuozitate din partea interpreților.
Prețul unui bilet pentru elevi, studenți si pensionari este de 5 lei.
Prețul unui bilet este de 10 lei. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei