Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Capătul liniei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neîndoielnic, printre domniile voastre se află şi destui fani de-ai Barcelonei, care vor respira uşuraţipentru o bucată de vreme, văzând că nu mai scriu nimic despre Real Madrid. Şi tot fericiţi trebuie să fie şi şefii mei de la ziar, care nu de puţine ori mi-au cerut să mai scriu şi despre altceva. Ceea ce declar eu aici nu este transformarea iubirii de 6 decenii în ură sau silă. Nici vorbă: marea mea dragoste a fost, este şi va fi Real. Pur şi simplu nu văd ce aş mai putea scrie, din moment ce, aşa cum spunea unul dintre comentatorii de pe Digi, Real a ieşit în fix 6 zile din toate competiţiile: mai întâi, miercurea trecută, din Copa del Rey, sâmbătă, din La Liga (unde o despart acum 12 puncte de locul 1), iar marţi şi din Champions' League! Să recunoaştem însă că şi această contraperformanţă este în ton cu istoria echipei, adică una memorabilă. În mod logic, ne aflăm la capătul liniei, care de fapt s-a arătat încă de anul trecut, de la anunţul lui Zizou că pleacă. Ăsta, repet, era capătul. A venit imediat şi mântuirea, când a zis şi Ronaldo acelaşi lucru. Adevărul gol-goluţ a fost cel enunţat de Modric luni, la conferinţa de presă de dinaintea cataclismului, anume că fără Ronaldo, Real înscrie cu cel puţin 50 de goluri mai puţin pe sezon. Chestia cu adevărat tare e că nu se poate spune că avându-l în echipă Juventus înscrie cu 50 mai mult. Dezastrul însă nu e legat numai de plecările lui Zizou şi CR7, ci şi, sau mai ales, de rămânerea lui Florentino Perez. Exact ca Becali, şi ăsta, cu tot atâta minte, face ce vrea, aducând şi gonind de la echipă pe cine "vrea" muşchii lui. Nu e logic să-l goneşti pe Casillas, când era cel mai bun din lume, spre a-l aduce pe Keylor Navas. Cum tot aiurea e să-l alungi pe Navas (deocamdată din poartă), când era cel mai bun din lume, pentru a-l aduce pe Courtois, un pămpălău pe care eu încă nu l-am văzut scoţând o minge grea. Tot aiurea e să-l ţii rezervă pe Marcelo, dar să-l introduci meci de meci pe pămpălăul de nemţălău, cel mai bun pasator din galaxie, care nu greşeşte nicio pasă pe distanţe între 2 şi 3 metri! Aşa cum se prezintă acum, lotul Real-ului trebuie curăţat aproape în totalitate, iar cei 3 sau 4 cu adevărat fotbalişti să-l alunge şi pe Perez, după care se poate începe reconstrucţia. Cred că peste alţi vreo 3-4 ani vom avea din nou un Real performant. Atenţie: fără Mourinho!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capătul liniei.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Capătul liniei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei