Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancţiuni

Amenzi aplicate celor care au provocat incendii de vegetaţie uscată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectorii de specialitate ai pompierilor militari suceveni au aplicat, în cursul zilei de marţi, patru sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 2.500 de lei fiecare, unor persoane care au provocat incendii de vegetaţie uscată.Misiunile inspectorilor vor continua, urmând ca după identificarea autorilor incendiilor, aceştia să fie sancţionaţi conform legislaţiei în vigoare.

Pompierii au intervenit în ultimele zile pentru stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată, doar în timpul zilei de luni opt astfel de intervenţii având loc în judeţ.

Incendiile au cuprins mai multe suprafeţe de vegetaţie uscată. Flăcările au distrus vegetaţia uscată de pe circa 11 hectare, afectând terenuri din localităţile Dorneşti, Fălticeni, Voitinel, Negostina, Horodnic de Sus, Solca, Capu Codrului şi Bilca. În acelaşi timp un incendiu a cuprins în cursul zilei de sâmbătă şi o suprafaţă de vegetaţie uscată din apropierea Mănăstirii Zamca, flăcările apropiindu-se periculos de zidurile lăcaşului de cult.

De cea mai dificilă intervenţie au avut parte pompierii în urma propagării cu repeziciune a unui incendiu în localitatea Voitinel, unde vântul puternic a dus la extinderea flăcărilor şi a îngreunat stingerea. Focul a izbucnit luni la prânz, de la  câteva reziduuri menajere care au fost aprinse de către o fetiţă de 11 ani, extinzându-se şi afectând o suprafaţă de vegetaţie uscată de circa 70.000 de metri pătraţi, din care 20.000 sunt plantaţie de salcâm. Incendiul a fost cu atât mai periculos, cu cât se putea extinde la casele aflate în vecinătatea terenului afectat. Poliţiştii împreună cu pompierii au reuşit identificarea a patru persoane care se fac vinovate de incendierea unor suprafeţe de vegetaţie şi care au fost sancţionate contravenţional, atrăgând atenţia că această activitate este strict interzisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi aplicate celor care au provocat incendii de vegetaţie uscată.
 Vizualizări articol: 1194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi aplicate celor care au provocat incendii de vegetaţie uscată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei